HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 11:33

MİNİKLERDEN BAŞKAN KİBAR’A SÜRPRİZ ZİYARET

Fatsa Nil Bulut Çocuk Kreşi minik öğrencileri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a yeniden Başkan adayı seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Fatsa Nil Bulut Çocuk Kreşi minik öğrencileri Fatsa Belediye Başkan
MİNİKLERDEN BAŞKAN KİBAR’A SÜRPRİZ ZİYARET

Fatsa Nil Bulut Çocuk Kreşi minik öğrencileri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a yeniden Başkan adayı seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Fatsa Nil Bulut Çocuk Kreşi minik öğrencileri Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a yeniden Başkan adayı seçilmesi nedeniyle hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.
  Minikler ellerindeki pankartlarla da Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’ı çok şaşırttılar. Çocukların pankartında;
 “Yapamazsın edemezsin dediler ama o yaptı babalar sözünü tutar”, “Aman Ağzımızın Tadı Kaçmasın Etem Başkanım”, “En Büyük Başkan Bizim Başkan”, “Ortadoğu ve Balkanların En İyi Başkanı”, “Başınız Düşerse Dara “Etem Başkanı Ara”, “Başkanım Bu İşe Pazartesi Gün Başlamadı”, “Fatsa'nın Gülen Yüzü Başkanım”, “Biz mi Açıklayalım Yoksa Sen mi Gerçek İsmini Söylemek İstersin Halkın Adamı”, “Etem Başkana Oy Verin Geleceğe Yön Verin” cümleleri Başkan Kibar’ı çok duygulandırdı.

“TÜM MÜCADELEMİZ ONLARA DAHA YAŞANABİLİR DAHA GÜZEL BİR FATSA İNŞA ETMEK”

Çocukların herbiriyle özel olarak ilgilenen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yaptığı açıklamada, “Fatsa Belediye Başkan adayı olarak gösterilmemizden dolayı Belediye Meclis Üyemiz Nilüfer Türk hanımefendinin işletmeciliğinin yaptığı Nil Bulut Kreş'in birbirinden değerli öğrencileri çocukları bizlere çok büyük bir gurur ve mutluluk yaşattılar. Ellerindeki pankarttaki anlamlı cümleler, güzel hediyelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu şirin çocukları yetiştiren çok kıymetli öğretmenlerine ayriyeten teşekkür ediyorum. Tüm mücadelemiz onlara daha yaşanabilir daha güzel bir Fatsa inşa etmek. Bunun için var gücümüzle onlardan aldığımız enerjiyi onlara çok güzel emanetler olarak geri bırakacağız inşallah. Ben başta Nilüfer Türk hanım olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve Nil Bulut Kreş'in tüm yöneticilerine ayrıyeten teşekkür ediyorum.” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız