HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 11:50

KUMRU’YA ASFALT VE BETON YOL KONFORU

Ordu’da 2 bin 150 km’lik asfalt ve beton yol ile yılların rekorunu kıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinde bulunan yaklaşık 10 km’lik güzergahı da konfora kavuşturuyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler
KUMRU’YA ASFALT VE BETON YOL KONFORU

Ordu’da 2 bin 150 km’lik asfalt ve beton yol ile yılların rekorunu kıran Ordu Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesinde bulunan yaklaşık 10 km’lik güzergahı da konfora kavuşturuyor.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in liderliğinde 19 ilçenin en kırsal mahallerine dahi ulaşan Büyükşehir Belediyesi, Kumru ilçesine bağlı Yalnızdam, Tekke, Gökçeli, Güneycik Mahalleri ile Fatsa ilçesi Beyceli Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Yıllardır stabilize bir yapıda vatandaşlara yetersiz hizmet veren yolda yapılan çalışmalar ile 10 km’lik güzergahın 7 bin 400 km’si tamamlandı. Kısa süre içerisinde geri kalan kısmında tamamlanacağı çalışmalar Kumrulu ve Fatsalı vatandaşların yüzünü güldürdü.

“BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR”

Yapılan asfalt çalışması ile Kumru ilçesinde tarih yazıldığını dile getiren vatandaşlar Başkan Güler’e teşekkür ettiler.

Mahalle sakinleri şöyle konuştular: “Yıllardan beri stabilize yollarda meşakkatli zahmet çektik. Ordu Büyükşehir Belediyesi bizim hayal edemediğimiz asfaltı mahallemize döktü. Bu çalışma çok yerinde ve güzel oldu. Bu çalışma yıllarca gidecek bir yatırım. Güzel bir çalışma oldu altyapısı, zemini sağlam yapıldı. Bu yol aynı zamanda grup bağlantı yolu. Bu yoldan neredeyse 15 mahalle yararlanıyor. Şu an da Yalnızdam Mahallesi’nde tarih yazılıyor. Halka hizmet hakka hizmettir anlayışıyla çalışan herkesten Allah razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler çok teşekkür ediyoruz.”

Anahtar Kelimeler : KUMRU’YA, ASFLAT, VE, BETON

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız