HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 12:24

YEDAŞ’TAN KAN BAĞIŞI DESTEĞİ

YEDAŞ, toplumsal sorumluluğunu bir adım öteye taşıyarak, Kızılay’a yapmış olduğu anlamlı kan bağışıyla dikkatleri üzerine çekti. Sadece sektörel başarılarıyla değil, aynı zamanda topluma karşı duyarlılığı da öne çıkan YE
YEDAŞ’TAN KAN BAĞIŞI DESTEĞİ

YEDAŞ, toplumsal sorumluluğunu bir adım öteye taşıyarak, Kızılay’a yapmış olduğu anlamlı kan bağışıyla dikkatleri üzerine çekti. Sadece sektörel başarılarıyla değil, aynı zamanda topluma karşı duyarlılığı da öne çıkan YEDAŞ, Kızılay Samsun Kan Bağışı Merkezi ile gerçekleştirdiği kan bağışı kampanyası ile bu duyarlılığı bir kez daha göstermiş oldu.

Sağlık sistemlerinin temel taşlarından biri olan ve hayati önem taşıyan kan bağışı, azalan kan stokları nedeniyle son günlerde oldukça önemli bir gündem haline geldi. Bu doğrultuda YEDAŞ Genel Müdürlük binasına kurulan bağış etkinliğine şirket çalışanlarının büyük bir çoğunluğu katılım sağladı.

Sosyal Sorumluluklarımızın Bilincindeyiz

Kan bağışı kampanyası ile ilgili YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, Elektrik Dağıtım Şirketi’nin topluma duyarlı bir yaklaşım sergileyerek, kan bağışı gibi önemli sosyal etkinliklere öncülük ettiklerini belirtti.

Yapılan kan bağışının acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğunu vurgulayan Bilgi, “YEDAŞ olarak sadece enerji sağlayan bir kurum olmanın ötesinde, toplumumuzun ihtiyaçlarına duyarlılıkla yaklaşan bir kuruluşuz. Kan bağışı, bu çerçevede gerçekleştirdiğimiz projelerden sadece birisi. Kızılay ile bir araya gelerek her yıl mutlaka kan bağışında bulunmaya özen gösteriyoruz. Çalışanlarımızın da sahiplendiğimiz bu sosyal sorumluluğa katılmak için istekli olmaları, oldukça gurur ve mutluluk verici. Bu tür projelere aktif katılım sağlayarak, topluma destek olma çabamızı gelecekte de sürdüreceğiz“ dedi.

 

Anahtar Kelimeler : YEDAŞ’TAN, KAN, BAĞIŞI, DESTEĞİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız