HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 12:26

VALİ EROL, BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Ordu Valisi Muammer Erol, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 20-27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Yıldızlar ve Küçükler Satranç Türkiye Şampiyonasında dereceye giren satranç sporcularını kabul ederek, başarılar
VALİ EROL, BAŞARILI SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Ordu Valisi Muammer Erol, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 20-27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Yıldızlar ve Küçükler Satranç Türkiye Şampiyonasında dereceye giren satranç sporcularını kabul ederek, başarılarından dolayı tebrik etti.

 

20-27 Ocak 2024 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilen Yıldızlar ve Küçükler Satranç Türkiye Şampiyonasında 11 yaş kızlar kategorisinde Türkiye İkincisi olan Defne Aldeniz, 16 yaş kızlar kategorisinde Türkiye İkincisi olan Aybike Küçük, 16 yaş erkekler kategorisinde Türkiye İkincisi olan Cihan Akif Güngör’ü, Ordu Satranç İl Temsilcisi Önder Fazla ve aileleri ile birlikte kabul eden Vali Muammer Erol, genç sporcuları başarılarından dolayı kutladı.

 

Ordu’da sporun her branşında başarılı sporcular ve önemli sportif başarılar elde edildiğini ifade eden Vali Muammer Erol, “Satranç sporunda bu güzel dereceleri elde eden ve ülkemizi uluslararası şampiyonalarda temsil edecek olan genç sporcularımızı yürekten kutluyorum. Ordu; spor, kültür ve sanat şehri. İlimizde sporun her dalında, ülke bazında ve uluslararası alanda başarılı olmuş sporcular yetişmiş. İnşallah bu gençlerimizde gelecekte ilimize, ülkemize gurur yaşatacak başarılara imza atacaklar. Kendilerine başarılar diliyorum” dedi.     

 

Vali Muammer Erol, önümüzdeki aylarda Çekya ve İrlanda’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil edecek olan sporculara başarı dileğinde bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, BAŞARILI, SPORCULARI, TEBRİK, ETTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız