HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Şubat 2024 Cuma Saat: 17:27

FATSA’DA YÜZLER “GÜLER”

“Bizim dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadar” dedi ve kurucularından biri olduğu AK Parti davasının bir kez daha arkasında durdu.
FATSA’DA YÜZLER “GÜLER”

“Bizim dostluğumuz pazara kadar değil mezara kadar” dedi ve kurucularından biri olduğu AK Parti davasının bir kez daha arkasında durdu. Şehri adım adım gezdi, girmedik sokak, çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 5 yılda alt yapıdan üst yapıya yatırımlarla çehresini değiştirdiği Fatsa’da halkın yoğun ilgisiyle karşılandı.

222 km asfalt ve beton yol, 219 km içme suyu hattı kazandırılan Fatsa, Başkan Güler’i bağrına bastı.

Esnafları tek tek gezerek sohbet eden Başkan Güler, vatandaşların da ilgi odağı oldu. Gittiği her ortamda destek gören Başkan Güler, esnafların çay ikramına da kayıtsız kalmadı. Yüzlerin güldüğü Fatsa’da hoş, samimi diyaloglar ortaya çıktı.

SÖZLERİ TEZAHÜRATLARLA KESİLDİ

Başkan Güler esnaf ziyareti ardından ilçede SKM açılışına katıldı. Burada tezahüratlarla karşılanan Başkan Güler’in konuşması “Hilmi Güler, Fatsa Güler, Fatsa sizi çok seviyor, Büyük Başkan” tezahüratlarıyla kesildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile kardeşliğinin pazara kadar değil mezara kadar olduğuna vurgu yapan Güler, şöyle konuştu:

“Gerilimi azaltacağız, huzur içerisinde bir Fatsa, huzur içinde bir Ordu ve Türkiye oluşturacağız. En büyük yatırım sevgiye olacak. Çünkü Karadeniz çekişmeden çok şey kaybetti. Alt yapı zaten bizim meselemiz. Ben 50 yıldır sizlere hizmet ediyorum. 30 yıldır da Cumhurbaşkanımızla birlikte hareket ediyoruz. 94 yılından bu yana 94 ruhuyla tam 30 yıldır. Onun için bizim dostluğumuz, kardeşliğimiz pazara kadar değil mezara kadar.”

Fatsa’dan sandıkları patlama sözü alan Başkan Güler, “Seçimi nasıl olsa kazanacağız. Ben Fatsa’dan sandıkları patlatmasını bekliyorum. Bunu sizlerden zulme karşı ses ve Cumhurbaşkanımızın arkadaşı, partinin kurucularından birisi olarak bekliyorum. Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi söylenen tüm şarkılarda size her şey Cumhurbaşkanımızı hatırlatıyor.” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, YÜZLER, “GÜLER”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız