HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
10 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 14:56

OYUMGÜRGEN’E KÖY YAŞAM MERKEZİ

Oyumgürgenliler Kültür Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Ve Denetim Kurulu köy yaşam merkezinin yapılıp, tamamlanması için harekete geçti.
OYUMGÜRGEN’E KÖY YAŞAM MERKEZİ

Oyumgürgenliler Kültür Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Ve Denetim Kurulu köy yaşam merkezinin yapılıp, tamamlanması için harekete geçti.

Konuyla ilgili köy sakinlerinden ve dernek üyelerinden yardım talebinde bulunan Dernek Yönetim Kurulu çağrıda bulundu.

Yapılan çağrıda şu ifadelere yer verildi; “Değerli Oyumgürgenliler ve kıymetli dernek üyelerimiz. Oyumgürgen köy yaşam merkezinin önündeki; 300 m2 açık alanın üzeri kapatılmaktadır.

9 adet makas sistemi sayesinde orta tamamen boş, direksiz bir alan oluşturulmaktadır. Yan yükseklik 3.70 m, orta yükseklik 4.70 m yüksekliktedir, ferah bir alan oluşmuştur. Ekstra kapalı alana ihtiyaç duyulması halinde branda için bağlantı yerleri hazır olacaktır.

Mevcut okul binası ile bütünlük sağlaması için çatı imalatı mevcut okulun çatısı ile örtüşmesi sağlandı. Kar ve yağmur iki yapı arasından sızması engellendi.

Spor alanı olarak da kullanılabilecek boyutlarda imal edilmiştir. Voleybol ve basketbol oynamaya müsaittir. Seyyar masa tenisi masası alınarak sosyal imkanlar geliştirilecektir.

Elektrik tesisatı çekilerek aydınlatma ve ses sistemi yapılacaktır. Herhangi bir organizasyonda herşey bir fişe takılarak kullanıma hazır olacaktır. Düğün, davet gibi yemekli organizasyonlarda yemek dağıtımı hava koşullarından etkilenmeyecektir.

Kapalı alanı rahatlıkla görebilecek oturma alanı daha sonra uygun bir zemin imalatı yapılarak düzenlenecektir ve oturma düzeni oluşturulacaktır.

Sizlerin emekleri ve katkıları sayesinde işimizin ilk aşaması bitmek üzere. Makas imalatları tamamlandı. Makasların birbirine kutu profil ile sabitlendikten sonra trapez sac imalatına başlanacaktır.

Yaklaşık 400 m2 trapez sac imalatı yapılacaktır. Şu ana kadar yapılan imalatlar işçilik hariç 200.000,00 TL dir. Trapez sac ve montaj malzemelerinin yaklaşık bedeli ile 80.000,00 TL ile 90.000,00 TL arasında tutmaktadır.

200.000,00 TL borcumuz sizin destekleriniz ile kapatılmıştır. Geriye sac imalatımız ve işçilikler kalmıştır. Bu eser sizler için sizin maddi destekleriniz ile bu seviyeye gelmiştir. Az veya çok hepinizin maddi desteğine ihtiyacımız vardır.

Ramazan ayına kadar bu imalatı bitirip borcumuzu kapatmak istiyoruz. Oyumgürgen bu islerin üstesinden gelecek güce ve birlikteliğe sahiptir. Hepinizi saygı ile selamlar sağlıklı günler dileriz.”

 

Anahtar Kelimeler : OYUMGÜRGEN’E, KÖY, YAŞAM, MERKEZİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız