HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 10:03

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YALANI SÖKÜP ATMADAN Yalanı söküp atmadan gerçeği dikemezsiniz. Örneği olmadığınız hiçbir şeye de insanları inandıramazsınız     ANLAYAN ANLADI! “Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çiftçi, İngilt
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YALANI SÖKÜP ATMADAN

Yalanı söküp atmadan gerçeği dikemezsiniz. Örneği olmadığınız hiçbir şeye de insanları inandıramazsınız

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çiftçi, İngiltere, Almanya, Hollanda ve Suudi Arabistan başta olmak üzere 55 ülkeye bal gönderdiklerini belirterek, "Bu yıl hedefimizi 1500 ton olarak belirledik." dedi.

Çiftçi, il genelinde 3 bin 500 aktif üreticinin 600 bin kovanla bal üretimi yaptığını söyledi.

Ordulu arıcıların yıllık ortalama 19 bin ton bal ürettiğini aktaran Çiftçi, kentin Türkiye'de kovan varlığı bakımından ikinci, bal üretiminde ise birinci olduğunu ifade etti.

Çiftçi, kentte arıcıların önemli kısmının gezginci arıcı olduğunu, genellikle çiçek, ayçiçeği ve çam balı üretimi gerçekleştiğini kaydetti.

Son yıllarda ihracata önem verdiklerini, 2023'te il genelinde 712 ton bal ihraç ettiklerini vurgulayan Çiftçi, bu sene ihracat rakamını 2 katına çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Çiftçi, Ordu balının daha fazla değer kazanması için ihracatın önemini bildiklerine işaret ederek, "Ordu balını şu anda İngiltere, Almanya, Hollanda ve Suudi Arabistan başta olmak üzere 55 ülkeye ihracat ediyoruz. Bu yıl hedefimizi 1500 ton olarak belirledik. Bu hedefimizi yakalamak istiyoruz."(Akın Çiftçi Ordu Arı Yetiştiricileri Başkanı)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Spor siyasete alet olmaz ise siyaset spora alet oluyor.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

SİMGE GİYİM

İbrahim  ÜNAL

Tüm Ordululara sağlık  ve mutluluk dolu bir gün diler

YAREN KOLTUK DÖŞEME

Sahipliğini Hasan Altun’un yaptığı Yaren Koltuk döşeme müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlamasıyla dikkat çeken Yaren Koltuk döşeme, Bucak Mahallesi Şahincili caddesi NO: 30 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zaman da hoş sohbetinde adresi olan Yaren Koltuk döşemeye,  0551 552 40 04 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve bol kazançlar diliyoruz.

KLAS ÇAY EVİ

İşletmeciliğini Hasan Akbaş ve Barış Öztürk’ün yaptığı Klas Çay evi, hizmet vermeye devam ediyor.

                Çay servisinin yanı sıra tost servisinin de yapıldığı Klas Çay evi, Bucak Mahallesi Bekir Sıtkı Pamuk caddesi NO: 33 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda kafadarların da buluşma adresi olan Klas Çay evine, 225 58 09 ve 0538 420 46 10 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Klas çay evi sahip ve çalışanlarına bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

ÜN-AL EKMEK FIRINI

İşletmeciliğini çeyrek asırlık tecrübe Ünal Bilgin’in yaptığı, ÜN-AL  Ekmek fırını, müşterilerine  hizmet vermeye devam ediyor.

Tüm aile fertleriyle birlikte, Hijyenik bir ortamda ekmek üretip satmasıyla dikkat çeken ÜN-AL ekmek fırını, Bucak Mahallesi 363.sokak NO: 32-A adresinde hizmet veriyor.

                ÜN-AL ekmek fırınına, 223 08 41 nolu telefonla da ulaşabileceğinizi duyuruyor ve Hayırlı kazançlar diliyoruz.

GENÇLER KUNDURA

Gençler kundura (Ayakkabı hastanesi) yılların  tecrübesi Fahri Yalçın’ın önderliğinde müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Her çeşit ayakkabı tamiratı ve dikim adresi Gençler kundura, Subaşı Mahallesi İbni Sina Caddesi NO: 5 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve müşterilerine de her türlü imkanı sağlayan, Gençler kunduraya, hayırlı ve bol  kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

Er ya da geç yok olacağımız hayat bu! Bazı şeylere geç kalın ama çok geç kalmayın.

 

 

HARBİDEN

Ölmek için yaşadığımız hayat işte! İnsan, aklıyla yüreği arasında hep çaresiz kalıyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYOR MUYDUNUZ?

x-TÜİK'in açıkladığı verilere göre Türkiye’nin nüfusunun , 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla bir önceki yıla göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişiye ulaştığını, Nüfusun yüzde 48,6'sını erkekler, yüzde 51,4'ünü kadınların oluşturduğunu,

*************************                                                                                                                                                          x-Sahipliğini Sefer-Naci Ayar kardeşlerin yaptığı  Ayar Saatçilikte  çerçevede yazılı , “Yalnız elleriyle çalışan insan İŞÇİ’DİR, elleriyle kafasıyla çalışan insan USTA’DIR, Kalbiyle birlikte çalışan insan SANATKAR’DIR , sözünün hayli dikkat çektiğini,

************************

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2023 yılı adrese dayalı nüfus sistemi verilerine göre Ordu ili genelinde en büyük ilçeler olan Altınordu, Ünye ve Fatsa İlçelerinde nüfusu artış gösteren tek ilçenin Ünye olduğunu, güncel verilere göre Ünye’nin  nüfusunun 132 bin 915 olarak gerçekleştiğini,

aynı veriler ışığında 2002 yılında 235 bin 096 olan Altınordu nüfusu 9 bin 747 azalışla 225 bin 349’a

düştüğünü, Yine Türkiye İstatistik Kurumu verilene göre 2022 yılında 126 bin 775 olan Fatsa ilçesi nüfusu ise bin 376 kişi azalarak 125 bin 399 kişi olduğunu,  2022 yılında 132 bin 432 olan Ünye nüfusu ise 483 kişi artışla 132 bin 915 olarak gerçekleştiğini, Ordu ili nüfusu ise genel olarak artış gösterdiğini,

*************************

x-Ordu'da dolmuş fiyatlarına yapılan zam, vatandaşları şoke ettiğini, özellikle  Ünye-Samsun güzergahında seyahat ücreti 170 TL'ye çıkarak adeta uçtuğunu,

*************************

x-TÜİK verilerine göre Türkiye'de 2022 yılında 33,5 olan ortanca yaş, 2023 yılında 34'e yükseldiğini, Ordu’nun , bu sıralama da 11'inci sırada yer aldığını,

*************************

x-Türkiye'nin nüfusu açıklandığını,  bu kapsamda Ordu'nun nüfusu 12 bin kişi artarak 775 bin 800 kişiye yükseldiğini,

*************************

x-Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ocak’ta, Türkiye genelinde hizmet veren havalimanlarında iç hat yolcu trafiğinin 7 milyon 46 bin 117, dış hat yolcu trafiğinin ise 7 milyon 684 bin 672 olduğunu belirterek, “Bu ayda direkt transit yolcular ile birlikte toplam 14 milyon 739 bin 696 yolcu trafiğine hizmet verildi.” ifadesini kullandığını,

*************************

x-Refikimiz Ordu Yorum Gazetesi’nde 28.yıl  coşkusunun yaşandığı,

*************************

x-Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) istatistiklerine göre, 2015’deki açılışından bu tarafa Ordu-Giresun Havalimanı’nın 7,5 milyon y

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız