HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 14:18

“BİRLİKTE DÜŞÜNÜP, BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yeni haftaya Giyim ve Tuhafiye Pazarı esnaflarını ziyaret ederek başladı.  Beraberinde Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı, Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Davu, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Ba
“BİRLİKTE DÜŞÜNÜP, BİRLİKTE KARAR VERECEĞİZ”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar yeni haftaya Giyim ve Tuhafiye Pazarı esnaflarını ziyaret ederek başladı. 

Beraberinde Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı, Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Davu, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı Ali Rıza Acısu, Giyim Eşyaları Esnaf Odası Başkanı Meltem Dur, Gıda Maddeleri ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Fatih Arslan ile Giyim ve Tuhafiye Pazarı esnaflarını gezerek bereketli kazançlar dileyen Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Milletimizle el ele, gönül gönüle olmaya devam ediyoruz.” dedi. 

  Ziyareti sonrası kısa bir açıklama yapan Başkan Kibar, “Ülkemiz hedeflerine esnaf ve girişimcilerimizin katkılarıyla ulaşacak bizler de esnaflarımızın her zaman yanında olup, birlikte düşünüp, birlikte karar vereceğiz. İlgi ve alakaları ile bizleri bağrına basan kıymetli pazarcı esnaflarımıza ve hemşehrilerimize teşekkür ederim. Kıymetli esnaflarımızın da desteğiyle birlikte, Fatsa'mızı daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

  Seyyar Pazarcılar Derneği Başkanı Ali Rıza Acısu’da ziyaretlerinde dolayı Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ederek, “Başkanımız sadece seçimden seçime değil fırsat buldukça bizleri ziyaret ediyor. Ne sorunumuz varsa her zaman yanımızda oluyor. Bundan dolayı ayrıca teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız