HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 15:52

FATSA’DA YILMAZ RÜZGÂRI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bugün Fatsa ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Yılmaz, ilçede üç gün bo
FATSA’DA  YILMAZ RÜZGÂRI

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, bugün Fatsa ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında büyük bir ilgiyle karşılandı. Yılmaz, ilçede üç gün boyunca esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulunacak.


Fatsalı vatandaşlar,  Enver Yılmaz'ı hasretle beklediklerini ifade ederek seçim sürecinde kendisine destek olacaklarını belirtti.

FATSA BİZİ, BİZ FATSA'YI ÇOK ÖZLEDİK

Yılmaz, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Bugün seçim çalışmalarımızın 22. günü. Güzide ilçemiz Fatsa'da güzel insanların yaşadığı bir coğrafyadayız. Dün adayımız Burak Eroğlu beyi tanıttık. Bugün ise sabah saat 9'da tüm basın mensuplarımızla bir kahvaltıda buluştuk. Ardından Fatsa'nın ana cadde ve sokaklarında esnaf ziyaretimize başladık. Gerçekten Fatsa bizi özlemiş, biz de Fatsa'yı özlemişiz" şeklinde konuştu.

FATSA'NIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Fatsa'nın sorunlarının çözümü için ellerinde gerekli iradenin bulunduğunu vurgulayan Yılmaz, "Çevre yolu dışında otopark, otogar, trafik sorunu gibi bazı konuları ele alacağız. Bunun yanı sıra OSB'de yapılacak küçük yatırımlar ve sahil düzenlemeleriyle Fatsa'nın meselelerini çözebilecek imkanlara sahibiz. İrademiz ve ekibimizle birlikte, Fatsa'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

FATSA'DA 3 GÜN ZİYARETLER GERÇEKLEŞTİRECEK

Yılmaz, ziyaretlerinin devam edeceğini belirterek, "Bugün Fatsa'dayım, yarın da Fatsa'dayım. Ertesi gün de Fatsa'dayım. Apartmanlarda, kadın ve gençlik kollarımızla birlikte esnafımızı ziyaret ederek Fatsa'nın dört buçuk yıllık hasretini gidereceğiz. Milletimizin basiretiyle en doğru tercihi yapacağına inanıyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, ENVER, YILMAZ, RÜZGÂRI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız