HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 16:19

“PROJELERİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler “Ordu’dan Türkiye’ye güzel sonuçları müjdeleyeceğiz. Bizim belediyeciliğimiz yeni başlamıyor.1994 ruhu ile birlikte Cumhurb
“PROJELERİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler “Ordu’dan Türkiye’ye güzel sonuçları müjdeleyeceğiz. Bizim belediyeciliğimiz yeni başlamıyor.1994 ruhu ile birlikte Cumhurbaşkanımızla başladı. Ordu’da bunu sürdürüyor ve rekorlar kırıyoruz. Yolunda, suyunda en iyisini yaparken diğer projelerimizin de en iyisini yapıyoruz” dedi.

“BİZİM BELEDİYECİLİĞİMİZ YENİ BAŞLAMIYOR”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, önemli mesajlar verdi. 1994 yılından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye’yi kalkındıracak çeşitli projeleri hizmete sunduklarını belirten Başkan Güler, “Belediyecilik konusunda bir problemimiz yok. Bizim belediyeciliğimiz yeni başlamıyor” diye konuştu.

GÜLER, ALTINORDU SKM AÇILIŞINA KATILDI

Başkan Güler, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında Sivil Toplum Kuruluşları Kadın Buluşması ve ardından Altınordu SKM açılışına katıldı. Burada STK üyeleri kadınlara ve partililere seslenen Güler, belediyeciliğe 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte başladıklarını ve bu hizmeti Ordu’da devam ettirdiklerini belirtti.

“PROJELERİMİZİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ”

Sivil Toplum Kuruluşları Kadın Buluşmasında konuşan Başkan Güler, “Bazı idareler 7 tane projeyle seçim kazanırken biz 700 tane yaptık. Biraz ileri gittik. Bizim Belediyecilik konusunda bir problemimiz yok. Bizim belediyeciliğimiz yeni başlamıyor.1994 ruhu ile birlikte Cumhurbaşkanımızla başladı. Ordu’da bunu sürdürüyor ve rekorlar kırıyoruz. Yolunda, suyunda en iyisini yaparken diğer projelerimizin de en iyisini yapıyoruz” şeklinde konuştu.

“KAVGA ORTAMI İSTEMİYORUZ”

Bir davanın mensupları olduklarının altını çizen Güler, “Bu dava çok köklü bir dava. Ben partinin kurucularından biriyim. Bizim davamız pazara kadar değil, mezara kadar. Huzur her şeyin esası, kavga ortamı istemiyoruz” açıklamasında bulundu.

“KAVGA DİLİYLE BİR YERE VARILMIYOR, SEVGİYİ BÜYÜTECEĞİZ”

Altınordu ilçesi SKM açılışını da yapan Güler, 31 Mart Yerel Seçimlerine dair açıklamalarda bulunarak Ordu’dan Türkiye’ye güzel bir sonuç müjdeleyeceklerini ifade etti. Güler şöyle konuştu: “31 Mart’ta inşallah Ordu’muzdan güzel bir mesajı Türkiye’ye, bütün dünyaya duyuracağız. Burada güzel bir sonucu inşallah müjdeleyeceğiz. Altınordu’muz zaten çok güzel bir kent, onu ikinci yüzyılda parlayan yıldız yapacağız. Burada sevgiyi büyüteceğiz. Kavga diliyle bir yere varılmıyor. Nefret diliyle, yalan haberle bir yere varılmıyor.”

Anahtar Kelimeler : “PROJELERİN, EN, İYİSİNİ, YAPIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız