HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 12:27

CHP’NİN ADAYI ZEKAİ SANA

Cumhuriyet Halk Partisinin Merkez Yönetim Kurulunun (MYK) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. CHP Merkez Yönetim Kurulu Ordu’da Zekai Sana’yı aday gösterdi. CHP Merkez Yönetim Kurulu Ordu, Malatya ve Kayseri Büyükşehir
CHP’NİN ADAYI ZEKAİ SANA

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Merkez Yönetim Kurulu'nun (MYK) Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayını açıkladı. CHP Merkez Yönetim Kurulu Ordu’da Zekai Sana’yı aday gösterdi.

CHP Merkez Yönetim Kurulu Ordu, Malatya ve Kayseri Büyükşehir Belediyeleri dahil 5 ilin başkan adaylarını netleştirdi.

Buna göre Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığına Zekai Sana, Kars Belediye Başkanlığına Dündar Gültekin, Malatya Belediye Başkanlığına Veli Ağbaba, Kayseri Belediye başkanlığına Murat Molu ve Adıyaman Belediye Başkanlığına Abdurrahman Tutdere aday oldu.

ZEKAİ SANA KİMDİR?

Zekai Sana, 1959 yılında Ordu'nun Kumru ilçesinde dünyaya geldi. Eğitim hayatına Ankara Eğitim Enstitüsü'nde başlayan Sana, ardından Gazi Üniversitesi Yönetim Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. Daha sonra Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimine devam etti ve bu alanda da başarılı bir akademik kariyer izledi.

Profesyonel yaşamına Sümerbank Genel Müdürlüğü'nde memur olarak başlayan Zekai Sana, burada altı yıl boyunca görev aldı. Ancak daha sonra kendi alanındaki yetkinliklerini sergilemek ve hukuk alanında ilerlemek adına 1986 yılında serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Ankara'da uzun yıllardır avukatlık yaparak mesleğinde önemli başarılar elde etti. Evli olan Sana, iki çocuk babası.

Anahtar Kelimeler : CHP’NİN, ADAYI, ZEKAİ, SANA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız