HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 12:34

MHP’DEN BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Altınordu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aşkın Tören’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular. Cumhur İttifakı birliktel
MHP’DEN BAŞKAN TÖREN’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Altınordu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Aşkın Tören’e hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Cumhur İttifakı birlikteliği ile 31 Mart seçimlerinin stratejisinin istişare edildiği ziyarette önemli konu başlıkları ele alındı. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Dinçer; “Sayın Başkanımız Aşkın Tören ile çok yararlı bir görüşme sağladık. 31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı ruhu ile nasıl hareket edeceğimizin yol haritasını birlikte netleştirmiş olduk.

“20’DE 20 YAPACAĞIZ”

Sayın Milletvekilimiz Naci Şanlıtürk’ünde sık sık belirttiği üzere biz MHP olarak Sayın Cumhur Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey ile Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’ye söz verdik. Ordu’da, Allah’ın izni ile 20’de 20 yapacağız. Bu ruhu ve inancı kendimizde görüyoruz.

Sayın Milletvekilimiz her gün sahada, bizler il ve ilçe teşkilatları olarak gece gündüz sahadayız. Seçilen bütün adaylarımız hepimizin adaylarıdır. Asla ayrımız gayrımız yoktur, olmayacaktır da” dedi.

“BU SEÇİM BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ”

Sandık görevlileri ve seçim güvenliği konusunu da değerlendirdiklerini sözlerine ekleyen Başkan Kurucu, şöyle devam etti; “Elbette bu seçimler bizim için çok önemlidir. Her nerede olursa olsun her sandıkta bir neferimiz kesinlikle bulunacaktır. Gerek Milletvekilimiz Sayın Naci Şanlıtürk gerekse Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Aşkın Tören bu konuda uzman ve ehliyet sahibi insanlardır.

“BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER EDECEĞİZ”

MHP ve AK Parti olarak seçmenlerimizin en güvenli şekilde oy kullanabilmesi için bütün imkanlarımızı seferber edeceğiz. Yaşlı ve engelli vatandaşlarımız ile evde bakım yapılan seçmenlerimiz içinde çalışmalarımız en üst seviyeye çıkarılacaktır.

“VERDİĞİMİZ SÖZDEN ASLA GERİ DÖNMEYECEĞİZ”

1 Nisan sabahı başta Ordumuz olmak üzere Türkiye’nin zafer günü olacaktır. Buna hiç şüphemiz yok. Çünkü, Türkiye’mizin 2. Yüz yılını bu zaferle taçlandırmak bütün ülkücü harekatın boynunun borcudur. Cumhurbaşkanımıza da Sayın Genel Başkanımıza da verdiğimiz sözden asla geri dönmeyeceğiz” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : MHP’DEN, BAŞKAN, TÖREN’E, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız