Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:01 TÜRK FINDIĞININ YENİ DURAĞI PAKİSTAN OLDU
- 14:54 “BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”
- 14:18 “SU, GELECEĞİN VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURU”
- 13:52 ULAŞIMDA KALİTE ARTIYOR
- 13:49 “İŞÇİ-İŞVEREN BULUŞMALARI” ORDU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12:52 TOKİ, ÖCELİ VE KARACAAÖMER DEDİ
- 12:46 ORDU’DA SİBER SUÇ OPERASYONU
- 12:47 MARKA TEMSİLCİLERİ ORDU’DA BULUŞUYOR
- 12:29 GÜLYALI’DA ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ BAŞLADI
- 12:29 MERVE VE ARİF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİLER
- 12:28 FEROMON TUZAKLAR KURULMAYA BAŞLANDI
- 12:08 ORDU'YA 7 YENİ OKUL VE 2 YENİ PANSİYON
- 12:02 TSS’DEN AİLE HEKİMLİĞİ YENİ YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ!
- 11:54 KRUVAZİYER TURİZMİ MİLLİ BİR MESELEDİR!
- 11:33 ORDU 67 ERÇEVİK’LE YENİDEN
HALTERCİLERDEN GENÇ’E ZİYARET

Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonasında 61 kilogramda Türkiye İkincisi Berkay AY, Okul Sporları Gençler Türkiye Halter Şampiyonasında 61 kilogramda üçüncü Yaser Yılmaz, 102 Kilogramda İkinci olan Harun Efe Ateş ve 102 kilogramda üçüncü olan Berat Berk Önbaş ve Halter İl Temsilcisi aynı zamanda Halter Antrenörü Cumali Tekin, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç’i ziyaret etti.
İl Müdürü Genç, “Sizleri tebrik ediyorum, halter zor bir branş, özellikle ülkemiz için tarihi bir misyonu olan olimpik bir spor branşı. Rahmetli Naim Süleymanoğlu biliyorsunuz bütün rekorları alt üst etti keza Halil Mutlu ve ardından gelen diğer başarılı sporcular inşallah bu bayrağı taşıması sırası sizlere geçecek. Ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı olmanız en büyük temennimiz. Salonumuz eksiklerini tamamladık, inşallah ileriye doğru daha güzel olacak.
Gençlik ve Spor Bakanlığımızın destekleri sizinle beraber. Elde ettiğiniz başarılardan dolayı sizleri kutluyorum. Bundan sonraki süreçte ulusal ve uluslararası tüm spor faaliyetlerinde başarılar diliyorum” dedi.