HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 14:43

YILMAZ HIZ KESMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz Fatsa ilçesinde adım atmadık yer bırakmıyor.
YILMAZ HIZ KESMİYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz Fatsa ilçesinde adım atmadık yer bırakmıyor.

3 gündür Fatsa'da aralıksız ziyaretler gerçekleştiren Enver Yılmaz'ı Fatsalı vatandaşlar bağrına bastı.

Yılmaz, bugün de Fatsa'da esnaf ziyaretlerine devam etti. Esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz sanayi sitesinde yaptığı açıklamada, "Güne yine erken başladık. Fatsa Özel Sanayi sitemiz bize sabah kahvaltısıyla birlikte değerli başkanımız Adem bey ve daha önceki başkanımız Yusuf bey'in himayelerinde bir güzel ev sahipliği gösterdiler. Öncelikle kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.
SANAYİ ŞEHRİN KALBİDİR

Sanayi esnafının Fatsa'nın ekonomisinde önemli bir role sahip olduğunu vurgulayan Enver Yılmaz, "Sanayi esnafımız şehrin kalbidir. Fatsa'da hem burası hem büyük sanayi olmak üzere Fatsa ve arka ilçelerine hizmet eden hakikaten ilçe ekonomisini domine eden bir yapı var. Burada geçmiş dönemlerde görevde olduğumuz dönemlerde altyapısına ilişkin önemli çalışmalar gerçekleştirdik" dedi.
SORUNLAR RAHAT BİR ŞEKİLDE ÇÖZÜLECEK

Enver Yılmaz, sanayi bölgesinde eksikliklerin olduğunu ve bu eksikleri çözeceklerini ifade ederek "Görev yaptığımız süre içerisinde esnaflarımızın tüm taleplerine cevap verdik. Şu anda Adem başkanımıza da sordum, nedir ihtiyacımız var mı? 'Yapabileceğimiz başka bir şey' diye. O da,  "Başta otopark olmak üzere altyapıya ilişkin bir takım eksikliklerimiz var. Onları biz sizinle seçimden sonra çok rahat bir şekilde çözebiliriz' dedi. Ben ilgi ve alakalarından dolayı değerli Adem başkanıma ve tüm sanayici kardeşlerime çalışan emekçi, esnaf kardeşlerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Sağlık ve huzur içinde evlerini helal rızık götürmelerini gönülden temenni ediyorum. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin" diye konuştu.
BİZ GERÇEK BELEDİYECİYİZ

Yılmaz, şehri gezip vatandaşlarla buluşmaya devam edeceğinin altını çizerek, "Dün Fatsa'daydık, bugün Fatsa'dayız yarında Fatsa'da olacağım. Bir seçim takvimi başladı. Siz beni tanıyorsunuz. Biz gerçek bir belediyeciyiz" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : YILMAZ, HIZ, KESMİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız