HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 15:34

OBB MECLİSİ TOPLANDI

OBB MECLİSİ TOPLANDI
OBB MECLİSİ TOPLANDI

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Güler sadece bu ay içerisinde 207 ayrı noktada 195 ekiple belediye çalışmalarının sürdürüldüğünü ifade ederek, Ordu’nun 19 ilçesinde şantiye gibi çalışma yapıldığını belirtti.

Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısı Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başkanlığında gerçekleştirildi. Gündem maddelerine geçmeden önce değerlendirmelerde bulunan Başkan Güler, çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

31 Mart Yerel Seçim kampanyaları sürdürülürken Başkan Güler öncülüğünde belediyecilik faaliyetleri de hızla devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri sadece şubat ayı içerisinde 19 ilçede 207 ayrı noktada 195 ekiple çalışma yürütüyor. Bu çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Güler şöyle konuştu:

“Seçim kampanyası resmen başlamasa da belediyecilik faaliyetlerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor. Yoğun bir çalışmamız var. 207 ayrı noktada, 195 ekiple faaliyetlerimiz sürüyor. Ordu’da şantiye gibi çalışma yapılıyor. Sadece bu ay içerisinde asfalt ve beton yolda 23 km, stabilizede 104 km, asfalt yama 1644 ton, menfez 290 metre, yağmur suyu 1679 metre, 100 metrekare kaldırım, 1865 metreküp taş duvar çalışmaları yapıldı. Yine OSKİ’de yağmur suyu hattı, kanalizasyon hattı gibi çalışmalar da devam ediyor.”

 

 

Anahtar Kelimeler : OBB, MECLİSİ, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız