HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
14 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 14:47

3 İLÇENİN DAHA ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ve Ulubey ilçelerinin ardından Perşembe, Kumru ve Gürgentepe ilçelerinde cephe iyileştirme çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında Perşembe ilçesinde 23 bina ve 29 cephe, Kumru
3 İLÇENİN DAHA ÇEHRESİ DEĞİŞECEK

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ve Ulubey ilçelerinin ardından Perşembe, Kumru ve Gürgentepe ilçelerinde cephe iyileştirme çalışmalarına başladı.

Çalışmalar kapsamında Perşembe ilçesinde 23 bina ve 29 cephe, Kumru’da 123 bina, Gürgentepe’de ise 13 bina ve 16 cephe sağlıklı bir görünüm kazanacak.

PERŞEMBE’DE DEĞİŞİM BAŞLADI

Perşembe ilçesinde cephe iyileştirme projesi 1.etap çalışmaları kapsamında 23 bina ve 29 cephe sağlıklı bir görünüme kavuşturulacak.

İlçede iskele kurulumu yaparak çalışmalara başlayan ekipler, çalışmalar kapsamında binaları mantolama ardından belirlenen renge boyayacak. Pencere denizlik, harpuşta ve balkon korkuluklarının tamiri yapılacak. Ticari alanlarda mevcut kepenklerin onarımı yapılarak, yeni tabela ve tenteler yerleştirilecek. Yağmur iniş boruları ve olukları yenilenecek ve antenler merkezi sistemde toplanarak estetik bir görünüm elde edilecek.

KUMRU’DA 123 BİNA CEPHESİ YENİLECEK

Kumru’da da çalışmalar başladı. Ekipler ilçede bulunan 123 binada cephe iyileştirme çalışması yaparak, ilçenin silüetini değiştirecek.

GÜRGENTEPE’DE ÇALIŞMALAR MART AYINDA BAŞLAYACAK

Gürgentepe cephe iyileştirme projesi kapsamında ise 13 binanın 16 cephesi modern bir görünüm kazanacak. Ekipler ilçedeki çalışmalara ise hava koşulları nedeniyle mart ayında başlamayı planlıyor.

Anahtar Kelimeler : 3, İLÇENİN, DAHA, ÇEHRESİ, DEĞİŞECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız