HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Şubat 2024 Perşembe Saat: 13:04

FATMA TEYZE ARTIK GÜVENDE

Sosyal belediyecilik anlayışı ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde hayata geçirilen Akıllı Saat Projesi ile artık alzheimer hastası Fatma Teyze de güvende. Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan ve alz
FATMA TEYZE ARTIK GÜVENDE

Sosyal belediyecilik anlayışı ile Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler öncülüğünde hayata geçirilen Akıllı Saat Projesi ile artık alzheimer hastası Fatma Teyze de güvende.

Ordu’nun Ünye ilçesinde yaşayan ve alzheimer hastalığı bulunan 80 yaşındaki Fatma Pelit 8 Şubat tarihinde kayboldu. Ailesinin kolluk kuvvetlerine haber vermesi sonucu arama çalışmalarının başlatıldığı olayda 4 günün ardından evlerinin 4-5 km uzağında sağlıklı olarak bulunan Fatma Pelit ailesi ve sevenlerine büyük korku yaşattı.

YAKINLARININ YAŞADIĞI ENDİŞE BU PROJE İLE SONA ERDİ

Fatma Pelit’in aynı durumu bir daha yaşamamasını isteyen ailesi, Ordu Büyükşehir Belediyesinin muhtemel kaybolma ve düşme olaylarına karşı önlem almak amacıyla geliştirdiği cihaz olan Akıllı Saat için talepte bulundu. Talep üzerine hemen harekete geçen Büyükşehir Belediyesi ekipleri Fatma Teyze’yi evinde ziyaret ederek akıllı saati teslim etti.

Akıllı Saat sayesinde hayatında yeni bir başlangıç yapan Fatma Teyze’nin ailesinin yaşadığı endişe bu proje ile sona erdi.

PELİT AİLESİNDEN BAŞKAN GÜLER’E TEŞEKKÜR

Pelit ailesi bu tür olayların bir daha yaşanmaması için verilen Akıllı Saat dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkürlerini ilettiler.

 

 

Anahtar Kelimeler : FATMA, TEYZE, ARTIK, GÜVENDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız