Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 14:36 ALTINORDU ‘YAZA MERHABA’ DEDİ
- 14:35 BÜTÇE DOSTU HALK EKMEK
- 14:04 MAHALLELERE MODERN DOKUNUŞ
- 14:01 “BABALARIMIZ EN DEĞERLİ VARLIKLARIMIZDIR”
- 13:38 AKKUŞ’TA HEDEF AVRUPA KUPALARI
- 13:38 ALTYAPI LİGLERİNDE ÜNYE FK FARKI
- 13:37 FATSA BELEDİYESPOR’DA KONGRE ERTELENDİ
- 13:37 52 ORDU’DA GÖREV DAĞILIMI
- 14:20 AYBASTI ÇEVRE YOLU BAŞLADI
- 13:57 BODUR İLE DEVAM
- 12:52 YUNUS EMRE DUALAR İLE ANILDI
- 12:49 YAZIN KİLO VERMEK DAHA KOLAY!
- 12:47 ARKADAŞLIKLAR ÇIKAR ÜZERİNDEN KURULUYOR!
- 15:29 BU KURSLAR ÜCRETSİZ!
- 15:12 KADIN ÜRETİCİLER KAPALI PAZARDAN MEMNUN
ACAR: HİZMET İÇİN ADAYIM

ACAR: HİZMET İÇİN ADAYIM
Gülyalı Mustafalı Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Acar, Mustafalı Mahallesinin sorunlarını bildiklerini ve hep beraber bu sorunları çözeceklerini söyledi.
Acar, Gülyalı’nın en önemli yerleşim yerlerinden biri olan mahallemizin daha çok hizmet alması için gecemi gündüzüme katmaya hazırım. Hizmet için adayım" dedi.
“BÜTÜN VATANDAŞLARA EŞİT MESAFEDE YAKLAŞACAĞIM”
Mustafalı Mahallesi halkının yoğun talepleri üzerine adaylığa çıktığını dile getiren Acar, “Doğduğum, büyüdüğüm, yaşadığım mahalleme faydalı ve katkı sunabilmek için halkımızın da yoğun talebi üzerine muhtar adayı olarak yola koyuldum. Allah nasip ederse güzel bir ihtiyar heyeti ve ekiple mahallemizin hizmetkârı olacağız. Seçildiğim takdirde bütün vatandaşlara eşit mesafede yaklaşacağım. Eğer seçilirsem mahallemize hizmet vermek için elimden gelenin fazlasını yapacağım. Biz kesinlikle insanlara eşit davranacağız, yardımlar hususundaki olaylara çok dikkat edeceğiz” diye konuştu.
“BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ”
Gecemizi gündüzümüze katıp, halkımızla birlikte düşünce ve taleplerini dinleyip birlikte hareket edeceğiz diyen Acar, “Mahallemizin bizlerden ve benden çok istekleri var. Bunlardan en önemlisi yıllardır çözülemeyen ve sorun olan atıl halde olan mahalle okulumuzun tadilatını ve çevre düzenlemesini yaparak; düğün, nisan, toplantı sünnet, davet gibi özel günlerde ve halkımızın piknik yapılabilecek çocuk parkı ve mesire alanı gibi kullanılacak şekilde halkımızın hizmetine sunacağız. Ayrıca köyümüzün mezarlıklarını ışıklandırıp, çevre düzenlemesini de yapacağız” şeklinde konuştu.
“DOĞDUĞUM BÜYÜDÜĞÜM BU MAHALLEME HİZMET ETMEK İSTİYORUM”
Mustafalı mahallesinde asfalt, beton ya da çakıllanmamış 1 m yolun kalmayacağını dile getiren Acar, şunları söyledi: “Mahallemizin en yüksek caddesine yürüyüş yolu ve ışıklandırma yapıp halkımızın hizmetine sunacağız. Kısacası gece- gündüz halkımızın düşünce ve taleplerini dinleyip birlikte hareket edeceğiz. Doğduğum büyüdüğüm bu mahalleme siz halkımızın destekleriyle nasip olursa Muhtar olarak hizmet etmek istiyorum.”
“ÇÖZEMEYECEĞİMİZ HİÇBİR SORUN KALMAYACAK”
Her zaman ulaşılabilen bir muhtar adayı olacağını kaydeden Acar, “Önceliğimiz mahallem ve halkıma söz veriyorum. Her zaman ulaşabilen, gece gündüz sizlerin yanında olacağıma söz veriyorum. Birlik ve beraberlikle çözemeyeceğimiz hiçbir sorun kalmayacaktır” açıklamasında bulundu.