HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Şubat 2024 Cuma Saat: 11:39

BAŞKAN TAVLI: HİZMETLERİMİZ SÜRECEK

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Başkan Tavlı önümüzdeki dönem için oda yönetimi ve üyelerinden destek isterken Gıda Maddeleri
BAŞKAN TAVLI: HİZMETLERİMİZ SÜRECEK

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Başkan Tavlı önümüzdeki dönem için oda yönetimi ve üyelerinden destek isterken Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek ise Başkan Tavlı’ya başarılar diledi.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı ziyaretlerini Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası ile sürdürdü. Oda yönetimi ile bir araya gelen Başkan Tavlı yerel seçim ve projelerle ilgili istişarede bulundu.

Ziyarette bir açıklama yapan Başkan Hüseyin Tavlı, “31 Mart seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden aday olarak memleketimiz için hizmet edeceğiz. Bu süreçte hemşehrilerimizin teveccühü doğrultusunda başladığımız projelerimizi bitirmeye ve yeni projelerle şehrimizi geleceğe taşımaya devam edeceğiz. Bu zamana kadar STK’larımızla birlikte çalışarak ortak akılla hizmet ettik. Yeni dönemde de bu birlikteliğimiz sürecek. Bize verilen görevi en iyi şekilde yapma gayretinde olacağız” dedi.

Başkan Güdek, “Çıktığınız Yolda Başarılar Diliyorum”

Ünye’de 5 yıllık süreçte Başkan Tavlı ile güzel çalışmalar yaptıklarını belirten Gıda Maddeleri Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Harun Güdek, “Çıkmış olduğunuz yolda başarılar diliyorum. Sizinle güzel bir dönem geçirdik. İnşallah vatandaşların tercihi ile birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Ziyarette AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ve parti yönetimi de katıldı.  

 

Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, TAVLI:, HİZMETLERİMİZ, SÜRECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız