HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Şubat 2024 Cuma Saat: 14:01

“FINDIK DEĞERİNİ BULUYOR”

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, üreticilerin duyarlı davranışları sonucu fındığın değerini bulmaya başladığını söyledi. Üreticilerin göstermiş olduğu bu davranışın tekelci firma ve Türkiye’deki işbirlikçilerin
“FINDIK DEĞERİNİ BULUYOR”

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, üreticilerin duyarlı davranışları sonucu fındığın değerini bulmaya başladığını söyledi.

Üreticilerin göstermiş olduğu bu davranışın tekelci firma ve Türkiye’deki işbirlikçilerini de dize getirdiğini ifade eden Başkan Akça, “Bir olmanın, birlikte olmanın, ürüne sahip çıkmanın ne kadar önemli olduğuna şahit oluyoruz.

Fındık sezonu başında yapmış olduğumuz çağrılara önem vererek ve itibar ederek ihtiyacınız kadar fındığı pazara indirdiniz, mümkün olduğu kadarıyla emanete fındık bırakmadan bir şekilde kendi imkanlarınız ile ürününüzü beklettiniz, sonucunda da birlikte gösterdiğimiz direnç dolayısıyla yavaş yavaş ürünümüzün fiyatı hak ettiği seviyelere doğru gelmeye başladı.

Göstermiş olduğunuz bu davranış sonucunda da, ne kadar güçlü olursa olsun tekelci firma ve Türkiye’deki işbirlikçileri de dize gelmek zorunda kalmışlar ve bugün itibarıyla 50 randıman fındığın fiyatını “120 TL” olarak açıklamıştır” dedi.

“FINDIK PİYASASININ OYUN KURUCUSU BİZ ÜRETİCİLER OLABİLİRİZ”

Bundan sonra birlik ve beraberlik içerisinde olursak fındık piyasasının oyun kurucusu biz üreticiler olabiliriz diyen Başkan Akça, şunları söyledi: “Bu seneyi bir milat kabul ederek, bundan sonraki senelerde Allah’ın izniyle “Fındığın Patronu” bizler yani Türk fındık üreticileri, manavları, tüccarları, sanayicileri ve ihracatçıları olduğunu dünya ya gösterme vakti gelmiştir ve geçmektedir.

Ürününe sahip çıkan ve hak ettiği değeri bulmasına vesile tüm kesimlere teşekkür ediyorum.” Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

 

Anahtar Kelimeler : “FINDIK, DEĞERİNİ, BULUYOR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız