HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Şubat 2024 Cuma Saat: 14:58

“BU KENTİN SESİNE KULAK VERECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, 2 aydır aralıksız bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmalarında her kesime ulaşmaya çalışarak her kesimi dinlemeye gayret ediyor. Bu hafta sivil toplum kuruluşla
“BU KENTİN SESİNE KULAK VERECEĞİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, 2 aydır aralıksız bir şekilde sürdürdüğü seçim çalışmalarında her kesime ulaşmaya çalışarak her kesimi dinlemeye gayret ediyor. Bu hafta sivil toplum kuruluşlarına yönelik çalışmalar yürüten Tepe, 2 günlük yoğun bir programla Altınordu’da faaliyet yürüten 13 STK’yı ziyaret etti.
ALTINORDU’NUN KAYBETTİĞİ ZAMANI TELAFİ EDECEĞİZ

Sivil toplum kuruluşları ziyaretlerinde, “birlikte yöneteceğiz” vurgusu yapan Tepe, “Kentin sesine kulak vereceğiz. Sivil toplumu önemsiyoruz. Ticarette, sanayide, sosyal, ekonomik ve kültürel her alanda kalkınmamız için şehrin sesine kulak vereceğiz. Altınordu bütün göstergeleriyle gelişmişlik bakımından geriye gidiyor. Bu kentin potansiyeli çok yüksek. Şehrimizin geleceğini etkileyecek önemli kararlarda sivil toplumu dinleyeceğiz, bilimsel kriterlerle hareket edeceğiz. Altınordu’nun kaybettiği zamanı telafi edeceğiz. Altınordu için yeni bir başlangıca geliyoruz” dedi.
MİMARA GÖRE İMAR DÖNEMİ 1 NİSAN İTİBARIYLA BİTECEK

Kentin imar konusunda yaşadığı çıkmaza değinen Tepe, “Bu kentin gündeminde imar sorunu yoktu. Bu konuyu bir sorun hâline getirip içinden çıkılmaz bir süreci Altınordu’ya yaşattılar. Kendi yarattıkları sorunu kendileri çözemediler. Sorun üreten bu anlayışın Altınordu’ya bir 5 yıl daha talip olmasını anlamlandırmak zor. Şehrimizin imar konusunda yaşadığı sorunların çözümünde ortaya koyacağımız vizyonu ilgili STK’larla paylaştık. Gülyalı’da bunu başardık, Altınordu’da da başaracağız. Yaşama saygılı, kanun ve yönetmeliklerden taviz vermeden kentimizin mimarisini ele alacağız. Altınordu'nun geleceğini düşünen herkesi dinleyeceğiz ve dikkate alacağız. 1 Nisan'dan itibaren mimara göre imar dönemi sona erecek” diye konuştu.

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’ye STK ziyaretlerinde İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve parti yöneticilerinden oluşan heyet eşlik etti. Tepe’nin ziyaret programında şu kuruluşlar yer aldı: Ordu Ticaret Borsası, Ordu Barosu, Ordu Eczacılar Odası, Ordu Muhtarlar Derneği, Ordu Altınordu Muhtarlar Derneği, Ordu Esnaf Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Ordu Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Altınordu Ziraat Odası Başkanlığı, Ordu SMMM Odası, Ordu Genç İş İnsanları Derneği, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası, Ordu Müteahhitler Birliği Derneği ve Mimarlar Odası Ordu Şubesi yer aldı.

Anahtar Kelimeler : “BU, KENTİN, SESİNE, KULAK, VERECEĞİZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız