HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 14:57

YILMAZ'A PERŞEMBE'DE SEVGİ SELİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Perşembe ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçe sakinleri tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Yılmaz, tüm es
YILMAZ'A PERŞEMBE'DE SEVGİ SELİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Perşembe ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçe sakinleri tarafından sevgi gösterileriyle karşılanan Yılmaz, tüm esnafları tek tek ziyaret ederek, sıkılmadık el, dokunmadık gönül bırakmadı.

Her gün sabahın erken saatlerinde ziyaretlerine başlayan Enver Yılmaz, ilk ziyaretini Altınordu ilçesi Kökenli Mahallesi’nde bulunan Çamsan Taşıyıcılar Kooperatifine yaptı.

Burada nakliyeciler ile bir araya gelen Enver Yılmaz, Ordu’nun ekonomisine önemli katkıları olan nakliyecilerin sorunlarını dinledi.

KÖKENLİ TAŞIYICILAR KOOPERATİFİNİ ZİYARET ETTİ

Enver Yılmaz, “Kökenli Taşıyıcılar Kooperatifi başkan ve üyeleri ile buluştuk. Türkiye, Orta Doğu ve Balkanlar'ın ilk MDF üreticisi Çamsan'ın ürünlerini ülkenin dört bir yanına ulaştıran taşıyıcı esnaflarımız, Ordu ekonomisi için önemli bir görev üstleniyor. Sabah 08.30'da, bizleri yoğun bir katılımla karşılayan, nezaketle ağırlayan esnaflarımıza, misafirperverlikleri için teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

PERŞEMBE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Enver Yılmaz’ın Çamsan Taşıyıcılar Kooperatifi ziyaretinin ardından ikinci rotası sakin şehir Perşembe ilçesi oldu.
Perşembe’de sevgi gösterileriyle karşılanan Yılmaz, ilçede vatandaş ve esnaflar ile bir araya geldi. Vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

“PERŞEMBE’MİZ KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”

Perşembe ilçesi ziyaretinde açıklamalarda bulunan İyi Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Ordu’muzun en güzel ilçelerinden bir tanesi olan sakin şehrimiz Perşembe’deyiz. Değerli ilçe başkanım ve kıymetli Belediye Başkan Adayımız Erol Batuk ile birlikte Perşembe ilçemizde sabahtan başlayarak yaptığımız esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Perşembe hem deniziyle hem balığıyla hem görsel güzellikleriyle hem sakin şehir sıfatıyla Ordu’muzun en nadide en yaşanabilir ilçelerinden bir tanesi. Biz de 2014 yılında büyükşehir takviminde Perşembe ilçemize en üst seviyede hizmet getirmeye gayret etmiştik. Hastanesinden, postanesinden, okullarından mevcut belediye binasından tutun da şehir meydanının yeniden güzelleştirilmesinden ve çevre düzenlemesi yapıldı. Birçok mahalleye yapmış olduğumuz sıcak asfaltlar projeleri ile birlikte Perşembe’miz maalesef görüyorum ve üzülüyorum ki bıraktığımız yerde kalmış. İnşallah 31 Mart tarihinde hem ilçe belediye başkanımız hem de Büyükşehir ile birlikte Perşembe’miz kaldığı yerden devam edecek” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ'A, PERŞEMBE'DE, SEVGİ, SELİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız