HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Şubat 2024 Salı Saat: 13:16

“BETON YOL YAPMAYI TERCİH EDİYORUZ “

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 2024 yılında da hız kesmeden kırsal mahallelerde konforlu beton yollar yapmaya devam ettiklerini söyledi. Fatsa’da Cumhuriyet tarihi boyunca 70 kilometre beton yol yapıldığını ifade eden Başkan Kib
“BETON YOL YAPMAYI TERCİH EDİYORUZ “

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 2024 yılında da hız kesmeden kırsal mahallelerde konforlu beton yollar yapmaya devam ettiklerini söyledi. Fatsa’da Cumhuriyet tarihi boyunca 70 kilometre beton yol yapıldığını ifade eden Başkan Kibar, “Biz göreve geldikten itibaren 5 yılda merkez ve kırsal olmak üzere 89 mahallede 210 kilometre beton yol yapmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

HER MAHALLEDE BETON YOL ÇALIŞMASI

  Fatsa Belediyesi olarak bugüne kadar 170 kilometrenin üstünde beton yol yaptıklarını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Fatsa'mız son yıllarda bir evrim geçiriyor diyebiliriz. Sadece Fatsa Belediyesi olarak 170 kilometrenin üzerinde beton yol yaptık. Büyükşehir belediyemizle beraber toplamda 210 km beton yol çalışmasını kırsal mahallelerimizin hizmetine sunduk. 89 mahallemizin her birinde ayrı ayrı beton yol çalışmalarımız devam ediyor. Cumhuriyet tarihinden bugüne kadar Fatsa'da 70 kilometre beton yol yapılmış biz göreve geldiğimiz andan itibaren 5 yıl içerisinde 210 kilometre beton yol yaptık.” dedi. 

ELEKÇİ VE BOLAMAN HAVZASI

Fatsa coğrafyası Elekçi ve Bolaman havzası diye 2 bölümden oluşuyor. Elekçi havzasından 42, Bolaman havzasında ise 35 kırsal mahalle bunuluyor. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar döneminde Kırsal Hizmet Müdürlüğü ekipleri tarafından Elekçi havzasında 102 kilometre Bolaman havzasında ise 108 kilometre beton yol çalışması gerçekleştirildi.  

BETON YAPILAN GRUP YOLLAR

Bu çalışmalardan Büyükşehir Belediyesi marifetiyle Yavaş Mahallesi grup yolunda 7 kilometre, Kayaköy-Akçakese mahalleleri grup yolunda 3.5 kilometre, Aslancami mahallesi 2.5 kilometre, Yeniyurt mahallesi 1.5 kilometre, Buharı mahallesi 3.5 kilometre, Bahçeler - Yukarıbahçeler mahallesi 3.5 kilometre beton yol çalışması tamamlanmış olup, Yukarıtepe - Aşağıtepe - Sudere grup yolu 7 kilometre, Aşağıyavaş mahallesinde 3 kilometre beton yol çalışması da devam etmektedir. 

"BETON YOL DAHA DAYANIKLI"

Gelişen teknolojinin altyapı projelerinde daha dayanıklı ve uzun ömürlü çözümleri mümkün kıldığını ifade eden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Son yıllarda artan beton yol uygulamaları, özellikle dayanıklılığı ve düşük bakım maliyetleriyle dikkat çekiyor ve bu bakımdan bizlerde özellikle kırsal mahallelerimiz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da beton yol yapmayı tercih ediyoruz.” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “BETON, YOL, YAPMAYI, TERCİH, EDİYORUZ,

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız