HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Şubat 2024 Salı Saat: 15:02

RUHSATSIZ SİLAH YAKALANDI

 Ordu’da gerçekleştirilen operasyonda durdurulan bir araçta 6 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Ordu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; Karapınar Mahallesinde durdurulan bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta yapı
RUHSATSIZ SİLAH YAKALANDI

 Ordu’da gerçekleştirilen operasyonda durdurulan bir araçta 6 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

Ordu Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda; Karapınar Mahallesinde durdurulan bir aracı durdurdu. Durdurulan araçta yapılan aramalarda

6 adet ruhsatsız tabanca ve tabancalara takılı vaziyette 6 adet şarjör yakalandı.

Konu ile ilgili M.Y. (46) ve M.K. (36) isimli şüpheliler gözaltına alınırken, adli makamlara sevk edilen şüphelilerden M.K. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. M.Y.  ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu arada Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, Ünye ilçesinde bir iş yerinde meydana gelen kurşunlama olayı ile ilgili olarak; olayı gerçekleştiren M.Ö.(35), U.G.(23 ) ve E.O.(35) isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda;1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet fişek yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan KOM Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçak tütün ve tütün mamüllerine yönelik yapılan çalışmalar neticesinde Altınordu ilçesinde 1 işyeri ve 1 ikamette yapılan aramalarda; 1 adet sigara sarma makinesi, 1 adet kompresör,  30.000 adet bandrolsüz boş makaron,  6.300 adet içi tütün doldurulmuş paketlenmiş makaron, 20 kg tütün ele geçirildi.

M.İ. (52), N.Ş. (25), E.İ. (27) ve D.İ. (51) isimli şüpheliler hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapıldığı bildirildi.

 

Anahtar Kelimeler : RUHSATSIZ, SİLAH, YAKALANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız