HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
22 Şubat 2024 Perşembe Saat: 11:34

KÖPRÜ HASRETİ SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Alınca, Erenli ve Alisayvan mahalle sakinlerinin 10 yıldır beklediği köprü hasretine son verdi. 3 mahalleye ulaşımı 10 km kısaltan köprü, yapılacak diğer çalışmalardan sonra kısa sürede
KÖPRÜ HASRETİ SONA ERDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesi Alınca, Erenli ve Alisayvan mahalle sakinlerinin 10 yıldır beklediği köprü hasretine son verdi. 3 mahalleye ulaşımı 10 km kısaltan köprü, yapılacak diğer çalışmalardan sonra kısa sürede hizmet vermeye başlayacak.

 

 

2016 yılında mahalle sakinlerinin talepleri olmasına rağmen yapılmayan köprü Başkan Hilmi Güler’in devreye girmesi ile tamamlamadı. Belediye- vatandaş işbirliği ile tamamlanan köprü çalışması ile mahalleye ulaşım 10 km kısaldı.

 

 

Alınca, Erenli ve Alisayvan mahallerine ulaşımın daha kısa yoldan sağlayan köprü 60 metre uzunluğunda yapıldı. Belediye- vatandaş işbirliği ile çalışmaların tamamlandığı köprü kısa süre içinde hizmet vermeye başlayacak.

 

 

MAHALLE MUHTARLARINDAN TEŞEKKÜR

 

 

Yıllardır bekledikleri çalışmanın Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile birlikte tamamladıklarını belirten mahalle muhtarları, başkan Hilmi Güler’e teşekkür ettiler.

 

Mahalle muhtarları yaptıkları açıklamada şu ifadelere yer verdiler:

 

“Yıllardır beklediğimiz bir çalışma bugün tamamlanıyor. Çok mutluyuz. Bu köprü sayesinde Alınca, Erenli ve Alisayvan mahallerine ulaşım yaklaşık 10 km daha kısalacak. Bu çalışmada bizlere verdiği destek için Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Allah ondan razı olsun. Mahalle sakinleri olarak çok mutluyuz.”

 

Anahtar Kelimeler : KÖPRÜ, HASRETİNE, SON, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız