Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
ULAŞ TEPE’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Belediye Başkan adayı ve Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (OGC) Recep Aydın’ı gazetemizde ziyaret etti.
31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli ve Yerel Seçimler hakkında Başkan Aydın’la istişarelerde bulunan Başkan Tepe, Altınordu İlçesinin çözüm bekleyen sorunlarına dikkat çekerek kazandıkları takdirde hiçbir ayrım yapmadan sorunları tek tek çözeceklerinin sözünü verdi.
Altınordu ilçesinin bütün mahallelerini çok iyi bildiğini söyleyen Başkan Tepe, her mahalleye eşit bir şekilde hizmet vereceklerini ve 7/24 esasına göre çalışacaklarını ifade etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren OGC Başkanı Recep Aydın ise Başkan Tepe’ye seçim takvimi sürecinde başarılar dileyerek seçimlerin ilimize hayırlı olması temennisinde bulundu. (Haber: Mehmet TOPKARAOĞLU)