Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 15:01 TÜRK FINDIĞININ YENİ DURAĞI PAKİSTAN OLDU
- 14:54 “BÜTÜN İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK”
- 14:18 “SU, GELECEĞİN VAZGEÇİLMEZ BİR UNSURU”
- 13:52 ULAŞIMDA KALİTE ARTIYOR
- 13:49 “İŞÇİ-İŞVEREN BULUŞMALARI” ORDU’DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ
- 12:52 TOKİ, ÖCELİ VE KARACAAÖMER DEDİ
- 12:46 ORDU’DA SİBER SUÇ OPERASYONU
- 12:47 MARKA TEMSİLCİLERİ ORDU’DA BULUŞUYOR
- 12:29 GÜLYALI’DA ÜCRETSİZ BERBER HİZMETİ BAŞLADI
- 12:29 MERVE VE ARİF ÇİFTİ DÜNYA EVİNE GİRDİLER
- 12:28 FEROMON TUZAKLAR KURULMAYA BAŞLANDI
- 12:08 ORDU'YA 7 YENİ OKUL VE 2 YENİ PANSİYON
- 12:02 TSS’DEN AİLE HEKİMLİĞİ YENİ YÖNETMELİĞİNE İTİRAZ!
- 11:54 KRUVAZİYER TURİZMİ MİLLİ BİR MESELEDİR!
- 11:33 ORDU 67 ERÇEVİK’LE YENİDEN
“TÜM İSLAM ÂLEMİNE MÜBAREK OLSUN”

Ordu Valisi Muammer Erol’ Berat Kandili nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi: Üç ayların manevi havası içerisinde idrak edeceğimiz kutsal gecelerden biri olan ve bizlere Ramazan ayını müjdeleyen Berat Kandili’ne, milletçe bir kez daha erişmenin mutluluk ve heyecanı içerisindeyiz.
Berat gecesi; Cenab-ı Hakk’ın rahmet, lütuf ve mağfiretiyle tecelli ederek, kullarına bağışlanma kapılarını ardına kadar araladığı, müminlerin dualarına icabet ettiği, günahlarını affettiği, yapılan ibadetleri normal zamanlardan kat kat fazla mükâfatlandırdığı bir zaman dilimidir.
Gönül dünyamızı temizleme ve yaşadığımız hayatı sorgulama fırsatı sunan Berat Kandili; her türlü kötü duygulardan, haksızlık ve adaletsizlikten, kin, nefret ve intikam duygularından arınmayı, Rabbimizin affediciliğine ve bağışlayıcılığına sığınmayı öğretmektedir.
Vicdan muhasebesi için iyi bir fırsat olacak, en güzel cümlelerin, en güzel duygularla Rabbimize ulaştırıldığı, sevgi ve tüm iyiliklerin sınırsız bir şekilde isteneceği bu gece, ülkemize ve tüm İslam âlemine mübarek olsun.
Bu duygular içerisinde, ülkemizin, İslam âleminin birlik, dirlik ve selametine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün Müslümanların tövbe ve duaların kabulü ile arınması ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederek; tüm Ordulu hemşerilerimizin Berat Kandili’ni kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım.