HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 12:45

“HERKESİ VE HER KESİMİ ÖNEMSİYORUZ”

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken diğer yandan açıkladığı yaşama dokunan ve farklı kesimleri ilk kez önemseyen projeleriyle göz dolduruyor. YKS BAŞVU
“HERKESİ VE HER KESİMİ ÖNEMSİYORUZ”

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, bir yandan saha çalışmalarını sürdürürken diğer yandan açıkladığı yaşama dokunan ve farklı kesimleri ilk kez önemseyen projeleriyle göz dolduruyor.


YKS BAŞVURU ÜCRETLERİNİ ALTINORDU BELEDİYESİ KARŞILAYACAK

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe açıkladığı eğitimi destekleyen projesiyle Gülyalı’da başlattığı sosyal belediyecilikteki örnek çalışmalarını Altınordu’da genişleteceğinin sinyalini verdi. Sosyal medya hesaplarından başlattığı Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere seslenen ve YKS’nin son başvuru tarihinin 26 Şubat 2024 Pazartesi olduğunu anımsatan Ulaş Tepe, “Bu hatırlatmayla birlikte velililerimiz ve öğrenci kardeşlerimizle önemli bir projemizi paylaşmak istiyorum. Sınav kayıt ücretleri her geçen yıl artıyor ve bu durum siz değerli ailelerimizin ekonomilerini epeyce zorluyor. 1 Nisan’dan itibaren Altınordu Belediyesi’nde eğitimi destekleyen, sosyal belediyecilik ilkelerimizi hayata geçireceğiz ve önümüzdeki yıldan itibaren YKS başvuru ücretlerini Altınordu Belediyesi olarak biz karşılayacağız. Her şeyin en güzelin lâyık bu şehir, değişimi her alanda hissedecek. Altınordu için yeni bir başlangıca geliyoruz” dedi.

DRİFT TUTKUNLARINA ÖZEL AÇIKLANAN PROJEYLE İLGİLİ VİDEO YARIM MİLYON KİŞİYE ERİŞTİ

Farklı çalışmalarıyla seçim döneminin Altınordu’da parlayan yıldızı olan Ulaş Tepe’nin sanayi esnafını ziyareti sırasında drift tutkunları için tasarladığı projeden bahsettiği video sosyal medyanın gündemine oturdu. Driftçiler olarak bilinen gruplara yönelik açıkladığı uygulama her kesimi önemsediğini bir kez daha gösterdi. Herkes için birlikte farklı ve güzel işler ortaya çıkarmak istediklerini belirten Tepe, "Şahin, Murat, Kartal marka araçları halk dilinde ‘kuş cinsi araçlar’ olarak biliyor ve araç sahiplerini de "Tofaşçılar" şeklinde tanımlıyoruz. Bu araçları kullanan arkadaşlarımızın drift atma konusunda ne kadar tutkulu olduklarına hepimiz şahit oluyoruz. Çoğunlukla tehlike arz eden bu tip durumların önüne geçmek ve bu arkadaşlarımızı önemsediğimizi göstermek için Altınordu Belediyesi bünyesinde trafiğe kapalı pistlerde kontrollü bir şekilde drift etkinlikleri düzenleyeceğiz. Drift meraklısı arkadaşlarımız gelip bu etkinliklerde tüm enerjilerini atabilecekler. Farklı kategorilerde yarışmaların yapılacağı, trafik ve ilk yardım eğitimlerinin de verileceği etkinlikerimizin ardından gündelik yaşamda şehir içindeki olumsuzlukların da önüne geçmeyi hedefliyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler : “HERKESİ, VE, HER, KESİMİ, ÖNEMSİYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız