HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 16:03

46 İLDE “NARKOÇELİK-2” OPERASYONU

Aralarında Ordu’nun da bulunduğu uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-2” Operasyonlarında; 983 Kg Uyuşturucu Madde, 92 Bin adet Uyuşturucu Ha
46 İLDE “NARKOÇELİK-2” OPERASYONU

Aralarında Ordu’nun da bulunduğu uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik 46 ilde düzenlenen “NARKOÇELİK-2” Operasyonlarında; 983 Kg Uyuşturucu Madde, 92 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gerçekleştirilen operasyonlarda 227 zehir taciri ve sokak satıcısının da yakalandığını duyurdu.

Operasyon hakkında bilgiler veren Bakan Yerlikaya, “Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince;

498 ekip, 1590 personel ve 24 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla Adana, İstanbul, Ankara, Batman, Antalya, Kırklareli, Tekirdağ, İzmir, Bursa, Konya, Kocaeli, Kütahya, Mersin, Samsun, Mardin, Osmaniye, Trabzon, Kayseri, Gaziantep, Yozgat, Diyarbakır, Giresun, Denizli, Karaman, Balıkesir, Bitlis, Şanlıurfa, Muğla, Sakarya, Edirne, Aksaray, Aydın, Eskişehir, Kahramanmaraş, Ordu, Düzce, Erzincan, Bolu, Malatya, Sivas, Erzurum, Niğde, Hatay, Elazığ, Kilis ve Kastamonu olmak üzere 46 ilde "NARKOÇELİK-2” Operasyonları düzenlendi” dedi.

Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; gençlerimizi ve geleceğimizi zehirleyen uyuşturucu tacirlerine göz açtırmayacağız diyen Bakan Yerlikaya, “Her an enselerindeyiz. Bizden kaçamayacaklar. Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi tebrik ediyorum” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : 46, İLDE, “NARKOÇELİK-2”, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız