HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 18:36

YILMAZ; “YENİDEN GELMEDİK, GERİ GELDİK”

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmalarını Ünye’de sürdürdü. Ünye’de başta sebze ve meyve hali olmak üzere esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yılmaz, sık sık vatandaşlarla da bir araya ge
YILMAZ; “YENİDEN GELMEDİK, GERİ GELDİK”

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, seçim çalışmalarını Ünye’de sürdürdü. Ünye’de başta sebze ve meyve hali olmak üzere esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yılmaz, sık sık vatandaşlarla da bir araya geldi.

Ziyaretlerinin ardından Ünye’de ki coşkuyu değerlendiren Enver Yılmaz; “Yeniden gelmedik, geri geldik” diyerek 20 Ocak’ta Ordu’ya geldiğindeki coşkunun 2014 yılında geldiğinde olmadığına işaret etti.

Ünye’nin siyasette her zaman mesafeli olduğunu sözlerine ekleyen Enver Yılmaz, “Ünye, siyasetçiye ilk başta çekince gösterir. Tartar, bakar. Doğruya kanaat getirirse sonuna kadar gider. Hep böyle olmuştur” dedi.

“Yeniden gelmedik, geri geldik”

Ünye’de basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Yılmaz, “Yeniden gelmedik, geri geldik.” açıklamasıyla iddiasını ortaya koydu.

Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, kurucu Büyükşehir Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde il genelinde yaptığı çalışmalarla izi olduğunu hatırlatıp, şunları söyledi:

“Dolayısıyla bizim tarlada izimiz var. Gelirken esasen çok da bir endişem yoktu. Fakat bir heyecanım vardı. Özellikle bu Akçay’daki girişi genelde bizim tip siyasetçiler çok önemser. Bende önemsiyordum. Çünkü bir siyasi parti ve kurumsal yapı ağırlığı ile gelemedik biz oraya.

Çünkü İYİ Parti’nin oy oranı yüzde 10’lar civarında ve ilk defa Ordu’ya geliyorsunuz. İktidar Partisi değilsiniz. Dolayısı ile vatandaş oraya ya gönüllü gelecek, ya ahbap çavuş arkadaş diyaloğu ile gelecek. Dolayısı ile bir ideolojik kimlikle gelmeyecek.

Ben otobüsün üstüne çıktığımda kalabalığı ve konvoyu görünce hem mutlu oldum, hem duygulandım, heyecanlandım. Çünkü oraya hangi sebeple hangi sayikle vatandaşı yönlendirirseniz yönlendirin, eğer iç dünyasında bir sevgi muhabbet yoksa, sevgi yoksa gelmez."

 

Anahtar Kelimeler : YILMAZ;, “YENİDEN, GELMEDİK, GERİ, GELDİK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız