HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 18:38

DERTLERE DERMAN, VALİ EROL!

Ordu Valisi Muammer Erol, hane ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Şehit ailelerini ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Vali Erol, dertlere derman olmaya devam ediyor.   Vali Muammer Erol, Altınordu ilçesinde ikamet eden Şehit Uzm
DERTLERE DERMAN, VALİ EROL!

Ordu Valisi Muammer Erol, hane ziyaretlerini sürdürmeye devam ediyor. Şehit ailelerini ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret eden Vali Erol, dertlere derman olmaya devam ediyor.

 

Vali Muammer Erol, Altınordu ilçesinde ikamet eden Şehit Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un ailesi ile engelli vatandaşımız Belgin Aydın’ı evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sordu.

 

Vali Erol, ilk ziyaretini, Durugöl mahallesinde ikamet eden ve 5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un eşi Songül Akkuş’a gerçekleştirdi.

 

Vali Muammer Erol, şehit eşi Songül Akkuş, çocukları Enver Efe ile bir süre sohbet ederek, bir sıkıntılarının olup olmadığını sordu ve başsağlığı dileğinde bulunarak, taziye dileklerini iletti.

 

İkinci ziyaretini Durugöl mahallesinde yaşayan engeli olan Belgin Aydın’ın evine yapan Vali Erol, engelli Belgin Aydın ve eşi Mustafa Aydın’dan hastalık süreci ile ilgili detaylı bilgi aldı.

 

Yakalandığı hastalıkla mücadele eden Belgin Aydın, hastalık dolayısıyla ihtiyaç duyduğu ilaç konusu başta olmak üzere sıkıntı ve taleplerini Vali Erol’a anlattı.

 

Hastalığı nedeniyle kullanmak zorunda olduğu ve Almanya’dan temin edilen ilacın hastaya ulaşması noktada gerekli talimatları veren Vali Erol, ayrıca Belgin Aydın için ihtiyaç duyulan tekerlekli sandalyenin temin edilerek, kendisine teslim edilmesini sağladı.

 

Aydın ailesi gösterdiği yakın ilgi ve ziyareti dolayısıyla Vali Muammer Erol’a teşekkür etti.

 

Anahtar Kelimeler : DERTLERE, DERMAN, VALİ, EROL!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız