HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Şubat 2024 Pazar Saat: 14:40

ODÜ’DEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

     Ordu Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi Arasında Akademik iş birliği ve Sosyalfest kurumsal paydaş iş birliği protokolü imzalandı            Ordu Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi arasında Akademik İş Birliği Prot
ODÜ’DEN İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ

     Ordu Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi Arasında Akademik iş birliği ve Sosyalfest kurumsal paydaş iş birliği protokolü imzalandı

 

         Ordu Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi arasında Akademik İş Birliği Protokolü ile Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü imzalandı. Karabük Üniversitesi Rektörlük makamında düzenlenen imza töreninde protokollerin imzaları Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Baş ve Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık tarafından atıldı.

 

İmza töreni öncesinde yapılan görüşmede akademik iş birliği protokolü kapsamında her iki üniversite arasında çeşitli alanlarda yapılacak ortak araştırma, proje, etkinlikler ile ortak lisans ve yüksek lisans programları gibi akademik faaliyetlere ilişkin konular ele alındı. Sosyalfest kurumsal paydaş iş birliği görüşmesinde ise 2-3 Mart tarihlerinde Karabük Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Türkiye’nin ilk ulusal ve uluslararası Sosyal Bilimler Festivali “Sosyalfest” kapsamında yapılabilecek iş birliğine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.

 

         İmzalanan Sosyalfest Kurumsal Paydaş İş Birliği Protokolü kapsamında ODÜ Sosyalfest’e uygulama desteği, alan desteği, iletişim ve tanıtım desteği, mali ve finansman desteği başlıklarının en az iki ya da üçünde destek verecek.

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DEN, İŞBİRLİĞİ, PROTOKOLÜ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız