HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Şubat 2024 Pazar Saat: 14:41

“EMANETİNİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKTIK”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ünye’nin Yaycı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tavlı, 5 yılda yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Tavlı
“EMANETİNİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKTIK”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Ünye’nin Yaycı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tavlı, 5 yılda yapılan hizmetleri anlattı. Başkan Tavlı Nurettin Mahallesi’nde de vatandaşlarla sohbet ederken, “Ünye’mizde hem belediyecilik hizmetlerini yürüttük hem de istihdama katkı sunacak OSB’nin hayata geçmesini sağladık. Önümüzdeki dönem Ünye’de hizmetlerimiz artarak devam edecektir” dedi.

Ünye’nin gittiği her mahallesinde coşku ve sevgi seliyle karşılanan Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı mahalle ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. 5 yılda yaptığı hizmetler nedeniyle vatandaşların takdirini toplayan Başkan Tavlı yeni dönem projelerini de anlatmaya devam ediyor.

Yaycı Mahallesi’nde Vatandaşlarla Sohbet Etti

Başkan Tavlı Ünye’nin Yaycı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Son 5 yılda Ünye’nin önemli kazanımlar elde ettiğini belirten Başkan Tavlı, “Emanetinize gözümüz gibi baktık. Hizmetlerle dolu 5 yılı geride bıraktık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip  Erdoğan’ın önderliğinde Ünye’mizi Türkiye Yüzyılı’nda hizmetlerle kalkındıracağız. Allah razı olsun vermiş olduğunuz destekle Ünye’mizi güzel hizmetlerle buluşturduk. Kırsal mahallelerimizi konforlu ulaşıma kavuşturmak için gece gündüz çalıştık. Sıcak asfalt ve beton yollarla kırsal mahallelerimizde ulaşım konforlu hale geldi. Bu faaliyetlerimizi önümüzdeki dönem de aynı istikrarla sürdüreceğiz. Bunun için sizlerden destek istiyoruz” dedi.

“Ünye’mizde Hem Belediyecilik Hizmetlerini Hem de İstihdam Çalışmaları Yaptık”

Başkan Tavlı’nın bir sonraki durağı Nurettin Mahallesi oldu. Burada kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Başkan Tavlı, “Beton yol çalışmalarına hız verdiğimiz bu dönem toplamda 230 km. yol yaptık. Gelecek dönem en az 400 km. beton yol yaptığımızda bugün konuştuğumuz birçok sorunu da çözmüş olacağız. Bizden önce birileri gelip bu hizmetleri yapsaydı biz de yeni hizmetlerle sizleri buluşturmuş olurduk. Göreve geldiğimizde 800 Milyon lira borçla aldığımız belediyemizi borç yükünden kurtararak bugün 90 Milyon lira gibi sürdürülebilir bir duruma getirdik. Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra istihdama katkı çalışmalarımız da oldu. 40 yıl OSB konuşuldu. Ama bu dönem OSB tamamlandı. Yılsonuna kadar 6 fabrika faaliyetine başlayacak. Bu bölgenin insanına istihdam sağlanmış olacak. Sizlerin destekleriyle görev verdiğiniz takdirde biz bu hizmetlerimizi aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : “EMANETİNİZE, GÖZÜMÜZ, GİBİ, BAKTIK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız