HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Şubat 2024 Pazar Saat: 14:56

“BU KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, “Bu şehir ‘ben yaptım oldu’ mantığından çok çekti. Bu mantık bizim doğamıza, çevremize, sokaklarımıza, caddelerimize hep zarar verdi. Biz ortak aklın bilincin
“BU KENTİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, “Bu şehir ‘ben yaptım oldu’ mantığından çok çekti. Bu mantık bizim doğamıza, çevremize, sokaklarımıza, caddelerimize hep zarar verdi. Biz ortak aklın bilincindeyiz. Dün olduğu gibi bugün de kentimizi ortak akıl ile yöneteceğiz” dedi.

         31 Mart 2024’te yapılacak seçimlere adım adım yaklaşılırken CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarında vites arttırdı. İlçenin en ücra noktalarını karış karış gezerek vatandaşların gönlünü kazanan Türkiye’nin en genç belediye başkanı Tepe, Sivil Toplu Kuruluşları (STK) temsilcileriyle de bir araya gelerek, fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyor. Son olarak Ordu Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, ORDUSİAD, Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği, 19 Eylül Gazeteciler Cemiyeti, Ordu Gazeteciler Cemiyeti, KESK Ordu Şubeler Platformu, Eğitim-İş Sendikası Ordu Şubesi, MÜSİAD Ordu Şubesi, Ordu Tabipler Odası’nı ziyaret eden Tepe, kentte hayata geçireceği projeleri STK’larla değerlendirdi. 

‘BU ŞEHRE ORTAK AKIL KÜLTÜRÜNÜ KAZANDIRACAĞIZ’

Ziyaretlerinde sık sık ‘ortak akıl’ vurgusu yapan Ulaş Tepe, Altınordu ilçesinin ortak akıl ile yönetilmesi gerektiğini söyledi. Halkın istemediği, fikir birliği sağlanmayan projelerden uzak durulacağını belirten Tepe, “Bu şehir ‘ben yaptım oldu’ mantığından çok çekti. Bu mantık bizim doğamıza, çevremize, sokaklarımıza, caddelerimize hep zarar verdi. Biz ortak akılın ne demek olduğunun bilincindeyiz. Dün olduğu gibi bugün de kentimizi ortak akıl ile yöneteceğiz. 5 yıldır komşu ilçemizin belediye başkanlığı görevini yürüttüm. 31 Mart’a kadar da yürütmeye devam edeceğim. Yaptığımız icraatlar orada ortada. Bütçemiz hangi hizmete yettiyse görevim boyunca o hizmeti yerine getirmeye çalıştım. Belediyecilik sadece yol yapmak, çöp toplamak değildir. Bunları yaparken doğaya sahip çıkmak da belediyelerin görevidir. Bunların örneğini Gülyalı’da birebir yaşadık. Allah’ın izni ile seçildiğim takdirde bu şehre de ortak akıl kültürünü kazandıracağız. Halkımızın rıza göstermediği hiçbir projenin yanında olmayacağız” diye konuştu.

‘STK’LARIN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ’

Tepe, sözlerini şöyle sürdürdü:  “Bir şehirde Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ne kadar güçlü ise, o şehir o kadar güçlü demektir. Bizim kentimizdeki STK’ların önemini biliyoruz. Biz STK’ları birer çalışma arkadaşı olarak görüyoruz. Kentimiz için en doğrusu ne ise onlarla birlikte konuşacağız, tartışacağız ve en mükemmelini ortaya çıkartacağız. STK’larımızın her zaman yanındayız. Biliyoruz ki, onlar da bizim yanımızda. ‘Kader çabaya aşıktır.’ Biz çabalayacağız, gayret edeceğiz ve Allah’ın izni ile inşallah bu şehrin kaderini baştan yazacağız.”

Anahtar Kelimeler : “BU, KENTİ, BİRLİKTE, YÖNETECEĞİZ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız