HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
25 Şubat 2024 Pazar Saat: 16:28

ZİYARET MİTİNGE DÖNÜŞTÜ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy’de ikinci büyük mitingini gerçekleştirdi. Önceki gün Gölköy ilçe Merkezi’nde binlerce kişiye hitap eden Başkan Güler, dün ise Büy
ZİYARET MİTİNGE DÖNÜŞTÜ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy’de ikinci büyük mitingini gerçekleştirdi. Önceki gün Gölköy ilçe Merkezi’nde binlerce kişiye hitap eden Başkan Güler, dün ise Büyükşehir olmadan önce belde olan nüfus bakımından yüksek Güzelyurt Mahallesi’nde coşkulu bir mitinge imza attı.

Sabah Damarlı Mahallesinde ile başlayan ziyaretler Güzelyurt’ta mitinge dönüştü. Coşkulu bir kalabalık Hilmi Güler’i adeta bağrına bastı.

Kalabalığa hitap eden Başkan Güler, “Daha güzel bir Gölköy’ü daha güzel bir Güzelyurt’u sizler için hazırlıyoruz. Türkiye Yüzyılında Ordu ile birlikte Gölköy, Güzelyurt’ta yerini alacak. Bunun için azim ve kararlıyız. Cephe yenilemeleri ile başlayacağız. Alt ve üst yapısı ile geri kalan çalışmaları da bitireceğiz. Parklar ve meydanlarla burası daha güzel bir yer olacak” şeklinde konuştu.

HİLMİ GÜLER VE ZEKAİ SANA’DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

ORDU’NUN SEÇİM ATMOSFERİ DOSTHAHE BİR BULUŞMA İLE RENKLENDİ

Bu arada kavga ve çekişme ile bir yere varılmayacağını her platformda dile getiren Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Gölköy ziyaretinde Millet İttifakı CHP Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zekai Sana ile karşılaştı. Birbirlerini saygı ve sevgi ile selamlayan ikili esprili diyaloglarla çevredeki vatandaşları da güldürdü.

 

31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanan Ordu’da partililerin ilçe gezileri devam ediyor. Bu kapsamda Cumhur İttifakı Adayı Hilmi Güler ve Millet İttifakı Adayı Zekai Sana seçim çalışmaları kapsamında gittikleri Gölköy ilçesinde karşılaştılar.  İkili temasta Hilmi Güler ile diyalog kuran Zekai Sana, “2002’de karşı karşıya gelmiştik, 2024’te bir daha geliyoruz. O zaman da çok centilmen bir yarışımız olmuştu, şimdide” dedi.

Bu diyalog Hilmi Güler’in kavga ve çatışma ile bir yere varılmaz sözünü yeniledi. Karşılıklı saygı ve sevginin yer aldığı buluşmada seçim atmosferinde dosthane bir buluşma sergileyen ikili Ordu siyasetine renk kattı.

Önümüzdeki seçim süreci için birbirlerine başarılar dileyen ikili tekrar kucaklaşarak seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ettiler.

Başkan Güler, sosyal medya sayfasında bu karşılaşmayı şöyle özetledi:

“Duamız odur ki dostlarımız sadık, rakiplerimiz mert olsun.

Gölköylü hemşehrilerimizi ziyaretimiz esnasında Ordu Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Sayın Zekai Sana, CHP Ordu Milletvekillerimiz Sayın Seyit Torun ve Sayın Mustafa Adıgüzel ile karşılaştık.

Nezaketle birbirimize başarılar diledik.

Ordu’muz için hayırlısı olsun temennisinde bulunduk”

 

Anahtar Kelimeler : ZİYARET, MİTİNGE, DÖNÜŞTÜ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız