HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 12:11

GÜRSOY: ALTINORDU YENİLENİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve ekibi, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye Meclis Üyesi adayları ve parti yöneticileri ile gerçekleştirilen verimli to
GÜRSOY: ALTINORDU YENİLENİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Altınordu İlçe Başkanı Bulut Gürsoy ve ekibi, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Belediye Meclis Üyesi adayları ve parti yöneticileri ile gerçekleştirilen verimli toplantının ardından, yükselen motivasyon ve artan ilgi ile Altınordu'nun değişim ve kazanım sürecine dikkat çekildi.
VERİMLİ TOPLANTILAR VE PLANLAMALAR

Gürsoy, “Belediye meclisi üyesi adaylarımız ve parti yöneticilerimizle gerçekleştirdiğimiz toplantıda, kalan günlerde ivmemizi nasıl artıracağımızın planlarını masaya yatırdık. Altınordu değişecek, Altınordu kazanacak. Seçim sürecini dinamik ve etkili bir şekilde ilerliyor” dedi.
EĞİTİM İŞ ORDU ŞUBESİ ZİYARETİ

Cumhuriyet Halk Partisi Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, Bulut Gürsoy, Yönetim Kurulu Üyeleri Cüneyt Gönül ve TC Ender Sönmez; Belediye meclis üyesi adayları Buse Aydın ve Yelda Dalak ile birlikte Eğitim İş Ordu Şubesi’ni ziyaret etti. Gürsoy, “Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştular.
SAHA ÇALIŞMALARINDA YOĞUN İLGİ

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe’nin saha çalışmaları, ilçede büyük ilgi gördü. Gürsoy, “Çocuk, genç, yaşlı her kesimden hemşehrimizin yoğun ilgisi eşliğinde Altınordu sokaklarında şenlik havasında bir günü geride bıraktık” şeklinde konuştu.

ESNAF ZİYARETLERİ VE HEMŞEHRİLERLE BULUŞMALAR

Sırrıpaşa Caddesi üzerinde devam eden esnaf ziyaretlerinin ardından, Ceren Özdemir Meydanı’nda hemşehrilerle buluşuldu. Gürsoy, “Hafta sonunun ve güzel havanın tadını çıkaran hemşehrilerimizle sohbet etme imkanı bulduk. Altınordu’nun yenilenme sürecinde herkesin desteğiyle daha güçlü adımlar atıyoruz” açıklamasında bulundu.

 

Anahtar Kelimeler : GÜRSOY:, ALTINORDU, YENİLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız