Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 16:12 “EMEĞİN HAKKINI TESLİM EDEN BİR ANLAYIŞLA ÇALIŞIYORUZ”
- 15:29 FİYAT YÜKSELECEK SATMAYIN!
- 14:34 KARNABAHAR ZAM ŞAMPİYONU
- 14:27 YILMAZ: 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI KUTLU OLSUN
- 14:24 ZENGİN: TEK KALEM MAAŞ OLMALI!
- 14:04 ŞANLITÜRK’TEN 1 MAYIS AÇIKLAMASI
- 12:47 "DEPREME HAZIRLIĞIN ANAHTARI KENTSEL DÖNÜŞÜMDE"
- 12:37 MİLLİLERİN SON RAKİBİ BELLİ OLDU
- 12:33 U 11’LERDE PLAY-OFF HEYECANI
- 12:28 O SONU YAŞAYAN 39.TAKIM DENİZLİ
- 12:23 ORDU’NUN EMRE’Sİ ZİRVEDE BİTİRDİ
- 12:06 ELEKTRİK ARIZA VE KESİNTİ SÜRELERİNDE İYİLEŞME
- 12:03 İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANDI
- 12:00 VALİ EROL’DAN 1 MAYIS KUTLAMASI
- 11:58 BEKLENEN HİZMET GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ!
VALİ EROL, HANE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Her fırsatta şehit ailelerini, gazileri, engelli ve yaşlı vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, hal ve hatırlarını soran Ordu Valisi Muammer Erol, bu maksatla yaptığı hane ziyaretlerini sürdürüyor.
Vali Muammer Erol, Altınordu ilçesi Kayadibi mahallesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi ile iki engelli vatandaşımızı evlerinde ziyaret etti.
Altınordu Kayadibi mahallesinde yaşayan 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Mustafa Kemal Şensoy’u evinde ziyaret eden Vali Erol, Gazimiz ve ailesiyle hasbihal ederek, yakından ilgilendi ve bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.
Kıbrıs Gazisi Mustafa Kemal Şensoy, “Yaptığınız ziyaretle bizleri onurlandırdınız. Çok memnun olduk. Allah sizden razı olsun, yolunuzu açık etsin”diyerek, duygularını dile getirdi.
Vali Muammer Erol, Kayadibi mahallesinde ikamet eden engelli vatandaşlarımız Serhat Öztürk ile Necmiye Giden’i de evlerinde ziyaret etti.
Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerekli yardımların yapıldığı 40 yaşındaki engelli Serhat Öztürk ile 61 yaşındaki engelli Necmiye Giden adlı vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Vali Erol, ailelerin sıkıntılarının giderilmesi için beraberinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’a talimat verdi.
Vali Muammer Erol’un hane ziyaretleri programında Kayadibi Muhtarı İnanç Öztürk de hazır bulundu.