HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 11:53

“ AMACIMIZ YÜZLERİNİZİ GÜLDÜRMEK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kültür Otağında düzenlenen program kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. “Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir” ifadeleriyle sözlerine başlayan Başkan
“ AMACIMIZ YÜZLERİNİZİ GÜLDÜRMEK”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kültür Otağında düzenlenen program kapsamında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi.

“Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir” ifadeleriyle sözlerine başlayan Başkan Güler, “En büyük amacımız sizin hayatınızı kolaylaştırmak ve yüzlerinizi güldürmek. Bütün tesislerimiz sizlerin emrinde” diye konuştu.

“AMACIMIZ HAYATINIZI KOLAYLAŞTIRMAK VE YÜZLERİNİZİ GÜLDÜRMEK”

Programda konuşan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehit ve gazilerin fedakarlıklarının hiçbir zaman ödenmeyeceğine dikkat çekti.

Başkan Güler sözlerini şöyle sürdürdü:  “Şehit nurlanmış, gazi onurlanmış askerdir. Sizler bizim canımızsınız. Sizleri çok seviyoruz. Allah sizlerden razı olsun. Kardeşlerimizin de mekanları cennet olsun. Gazilerimize de Allah uzun ömürler versin. Sizlerle bir sofrayı paylaşmak bizler için bir onur. Şehit ve gazilerimizin fedakarlıkları hiçbir şekilde ödenemez. Bunun herhangi bir karşılığı mümkün değil. Bizler sizlerin hayatını kolaylaştırmak ve yaşam kalitenizi artırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bütün tesislerimiz sizlerin. Buralardan istediğiniz şekilde faydalanabilirsiniz. Sizin hayatınızı kolaylaştırmak ve yüzlerinizi güldürmek en büyük amacımız.”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şube Başkanı Nurettin Korkmaz da programda bir konuşma gerçekleştirerek şehit aileleri ve gazilere gösterdiği vefa dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Ordu Şubesi ile ortaklaşa düzenlenen programda Kur’an tilaveti gerçekleştirildi. Kent Orkestrası da programa renk kattı.

 

Anahtar Kelimeler : , AMACIMIZ, YÜZLERİNİZİ, GÜLDÜRMEK”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız