HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 12:38

“GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Fatsa Belediyesi tarafından Evkaf Mahallesi Millet Bahçesi alanı yanında 35 dönümlük alan üzerine kurulacak olan Okçuluk Kamp Alanı gençlerin yeni cazibe merkezi olacak. Okçuluk Kamp alanı içerisind
“GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Fatsa Belediyesi tarafından Evkaf Mahallesi Millet Bahçesi alanı yanında 35 dönümlük alan üzerine kurulacak olan Okçuluk Kamp Alanı gençlerin yeni cazibe merkezi olacak.

Okçuluk Kamp alanı içerisinde 265 metrekare idari kısım ve 570 metrekare okçuluk salonu bulunuyor. 265 metrekare idari kısım içerisinde ise 2 adet engelli soyunma odası, 2 adet engelli wc-duş, 1 adet eğitmen odası, 1 adet erkek öğrenci soyunma odası, wc, duş kabini, 1 adet kız öğrenci soyunma odası, wc ve duş kabini, 1 adet atölye odası, 1 adet depo, 1 adet teknik hacim odası, 1 adet pano odası bulunuyor. 570 metre karelik okçuluk salonu içerisinde de 456 metrekare 1.salon ve 114 metrekare 2.salon yer alıyor. 

  Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, gençlerle ilgili yapılan her çalışmaya, atılan her adıma özel hassasiyet gösterdiklerini belirterek “Okçuluk Kamp Alanı içerisinde 1 adet 500 seyirci kapasiteli sentetik çim sahamız bulunuyor. Gençlerimizin geleceğe en iyi şekilde hazırlanarak Türkiye’nin yarınlarına yön veren bireyler olmaları için gayretle çalışıyoruz. Gençlerimizin önünü açmak ve onların yaşam kalitelerini artırmak en önemli hedefimiz. Biz her yeni gün, gençlerimize yeni imkânlar sağlamak için çalışıyoruz. Spor ve sporcuların her zaman  yanındayız.” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız