HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 14:17

GÜLER: BİZ İŞ YAPARIZ”

Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Biz eser siyaseti yapıyoruz. Kimseyi tehdit etmiyoruz; kavga, dövüş istemiyoruz. Sevgi ile birlikte Türkiye’yi, Ordu’yu ikinci yüzyıla hazırlayacağız. Bizde y
GÜLER: BİZ İŞ YAPARIZ”

Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, Biz eser siyaseti yapıyoruz. Kimseyi tehdit etmiyoruz; kavga, dövüş istemiyoruz.  Sevgi ile birlikte Türkiye’yi, Ordu’yu ikinci yüzyıla hazırlayacağız. Bizde yalan, dolan yok. Bizde lüzumsuz laf yok. Bazıları konuşur, biz iş yaparız” dedi.

Korgan’da Hilmi Güler fırtınası esti. Özellikle ilçenin en büyük mahallesi Tepealan’da açık hava toplantısı mitinge dönüştü.

“Ordu’nun şehri-emini Dr. Mehmet Hilmi Güler, gittiği Korgan ilçesinde büyük bir coşku ile karşılandı. Davul ve zurnaların çaldığı, meşalelerin yandığı karşılamada Korganlılar Başkan Güler’e desteğini coşku ve heyecan ile gösterdi.

YOĞUN KALABALIĞIN COŞKUSU İLE KARŞILANDI

31 Mart Yerel Seçim hazırlıklarına devam eden Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Hilmi Güler, her gittiği ilçede sevgi ile kucaklanıyor, gerçekleştirdiği tarihi mitingler ile Orduluların desteğini arkasına alıyor. Bugün de mesaisini Korgan ilçesinde sürdürmek üzere yola çıkan Hilmi Güler ilçe girişinde yoğun kalabalığın coşkusu ile karşılandı.

VATANDAŞ VE ESNAF İLE BİR ARAYA GELDİ

Çeşitli açılışlarda da bulunan Başkan Güler, meydanları dolduran kalabalığa seslenirken ardından halkın içine inerek Tepealan, Çamlı ve Çiftlik Mahallelerinde vatandaş ve esnaf ile bir araya geldi. Özellikle Tepealan açık hava mahalle buluşması mitinge dönüştü. Korganlılar Başkan Güler’e olan sevgi ve muhabbetini coşkulu bir kalabalık ile gösterdi

“BAZILARI KONUŞUR, BİZ İŞ YAPARIZ”

Meydanı meydanı hınca hınç dolduran vatandaşlara hitap eden Başkan Güler seçim mesajları verdi.

Başkan Güler şöyle konuştu: “Bugünün parasıyla yarım katrilyon para harcadık Korgan’a. Bakanken bütün Türkiye’nin doğalgazını getirdiğimiz gibi Korgan’a da doğalgaz getirdik. 31 Mart akşamı Allah’ın izniyle açık ara bu seçimi alacağız. Biz eser siyaseti yapıyoruz. Kimseyi tehdit etmiyoruz; kavga, dövüş istemiyoruz.  Sevgi ile birlikte Türkiye’yi, Ordu’yu ikinci yüzyıla hazırlayacağız. Bizde yalan, dolan yok. Bizde lüzumsuz laf yok. Bazıları konuşur, biz iş yaparız. Eğilmedik, bükülmedik. Biz davamızdan dönmedik”

Sözleri sık “Ordu seninle gurur duyuyor” tezahüratları ile kesilen Başkan Güler, esnaf gezilerinde de büyük destek ilgi gördü.

 

Anahtar Kelimeler : GÜLER:, BİZ, İŞ, YAPARIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız