HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:30

“ALTINORDU’NUN KAYBETTİĞİ ZAMANI TELAFİ EDECEĞİZ”

Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Günün ilk ışıkları ile birlikte sahaya çıkan ve ilçedeki sivil topluk kuruluşları ile bir araya gelen Ulaş Tepe, akşam saatlerinde kentin k
“ALTINORDU’NUN KAYBETTİĞİ ZAMANI TELAFİ EDECEĞİZ”

Seçim çalışmaları kapsamında Şehir Plancıları Odası İl Temsilcisi Birol Yılmaz ile bir araya gelen Ulaş Tepe, şehir estetiği vurgusu yaptı. Seçilmesi halinde çarpık yapılaşmaya müsaade edilmeyeceğini ve kent estetiğini bozan yapılar ile mücadele edileceğini belirten Tepe, “Şehir planlamasını kentlerin sürdürülebilirlik, yaşanabilirlik, ekonomik gelişme, sosyal refah ve çevresel koruma gibi pek çok önemli konuda yönetilmesini sağlayan kritik bir süreç olarak görüyoruz. Kentimizin gelişiminde bilimsel esasları ve yaşama saygıyı esas alarak, bu konudaki hassasiyetleri dikkate alacağız. Kentimizin yaşadığı mağduriyeti gidererek kaybettiği zamanı telafi edeceğiz” diye konuştu.

 

“ÜSTÜMÜZE DÜŞEN SORUMLULUĞU YERİNE GETİRECEĞİZ”

 

Organize Sanayi Bölgesi Başkan Vekili Murat Şimşek ile de bir araya gelen Tepe, sektörün sorunlarını masaya yatırdı. Görev süresi içerisinde üstlerine düşen sorumluluğu yerlerine getirmek için çaba sarf edeceklerini kaydeden Tepe, “Kentimizin gelişimi için sanayi sektörünün sorunlarıyla yakından ilgileneceğiz ve akılcı çözümleri birlikte hareket ederek uygulayacağız” ifadelerinde bulundu.

 

“KIRSAL MAHALLELER UZAK DENİYOR, UZAKLARI YAKIN EDECEĞİZ”

 

Ulaş Tepe, akşam saatlerin Zaferköyü mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları, talepleri dinledi ve çözüm önerilerini değerlendirdi. Tepe, “Mahallelerimizdeki sorunları biliyoruz. Özellikle de kırsal mahallelerimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Bizim sorunları çözmeye talibiz. Altınordu’muzun 5 yıl daha kaybedecek bir zamanı yok. Somut projelerle, hayal satmadan sorun yaşayan mahallelerimize dokunacağız. Bizim için Şarkiye, Düzmahalle, Yenimahalle, Karşıyaka, Durugöl, Akyazı ne ise kırsaldaki mahallelerimiz de odur. Kırsal mahallelerimiz uzak diye olumsuz bir yaklaşım sergileniyor. Göreceksiniz uzak olan mahalleleri hizmetlerimizle yakın edeceğiz. Temel alt yapı yatırımlarının yanı sıra imkân olan mahallelerimizde kadınların, gençlerin, erkeklerin, çocukların vakit geçirebileceği mekânlar oluşturacak, etkinlikler düzenleyeceğiz. Kırsal mahallerimizi de sosyal belediyecilik ile tanıştıracağız” ifadelerini kullandı.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız