HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 14:12

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Uyuşturucu madde kullananlara ve satışını yapanlarla mücadelesini sürdüren emniyet güçleri yine çok sayıda uyuşturucu yakalandı.          Son bir haftada gerçekleştirilen arama ve operasyonlarda 2 adet ecstasy, 50 gram metamfetami
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Uyuşturucu madde kullananlara ve satışını yapanlarla mücadelesini sürdüren emniyet güçleri yine çok sayıda uyuşturucu yakalandı.

         Son bir haftada gerçekleştirilen arama ve operasyonlarda 2 adet ecstasy, 50 gram metamfetamin, 3 gram sentetik kannabinoid ve 7 adet sentetik ecza ele geçirdi. Ele geçirilen uyuşturucu ile ilgili 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konu ile ilgili Ordu Valiliği’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince (2) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (4) şahsın üzerinde ve araçta yapılan aramada (2) gr. Metamfetamin, (1) gr. Sentetik Kannabinoid, (2) adet Ecstasy hap ile (3) adet sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıslar hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde ticareti yapmak ve kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmış olup; adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs tutuklanmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince (1) şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (47) gr. Metamfetamin, (2) gr. Sentetik Kannabinoid ile (4) adet sentetik Ecza maddesi ele geçirilmiş olup, hakkında uyuşturucu madde ticaretinden ve uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılan şüpheli şahıs sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır. Şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı ayrı ayrı adli işlem yapılmıştır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince şüphe üzerine durdurulan bir araçta bulunan (1) şahsın üzerinde yapılan aramada (1) gr. Metamfetamin maddesi ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs hakkında uyuşturucu madde kullanmaktan dolayı adli işlem yapılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

 

        

Anahtar Kelimeler : UYUŞTURUCUYA, GEÇİT, YOK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız