HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe Saat: 12:38

“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRDİK”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı 5 yıllık görev süresi boyunca belediyecilik hizmetlerinin yerine getirilmesinin yanı sıra Ünye’nin geleceğine yönelik yatırımlarla da yakından ilgilendiklerin
“VERDİĞİMİZ HER SÖZÜ YERİNE GETİRDİK”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı 5 yıllık görev süresi boyunca belediyecilik hizmetlerinin yerine getirilmesinin yanı sıra Ünye’nin geleceğine yönelik yatırımlarla da yakından ilgilendiklerini söyledi.

         Başkan Tavlı “Allah’a şükürler olsun verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Hükümetimizin yatırımlarının da takipçisi olduk” dedi.

         Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı mahalle ziyaretlerini Göbü-Alan Mahallesi ile sürdürdü. Beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Eski ilçe Başkanı Kenan Selim Argan, Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileriyle birlikte Göbü Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Tavlı Ünye’de hayata geçirilen projeler ve hizmetleri değerlendirdi.

Başkan Tavlı, “Sözlerimizde ve Hizmetlerimizde Samimi Olduk”

         5 yıllık görev süresi boyunca Ünye’yi birçok alanda hizmetle buluşturduklarını söyleyen Başkan Tavlı, “Bu işleri yaparken memleketine ve milletine karşı samimi olmak önemlidir. Allah’a şükürler olsun göreve geldiğimiz günden bugüne ne samimiyetimizden ne de doğruluğumuzdan asla ödün vermeden siz hemşehrilerimin emrinde bu memlekete hizmetkar olmaya gayret ve özen gösterdik” dedi.

BAŞKAN TAVLI, “ÜNYE’YE YAKIŞMAYAN ÇÖP DEPOLAMA ALANI VARDI”

         Ünye’nin girişinde bulunan vahşi çöp depolama alanının Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M. Hilmi Güler’in gösterdiği irade ile kaldırıldığını ifade eden Başkan Tavlı, “Karadeniz’in incisi Ünye’ye yakışmayan vahşi çöp depolama alanı vardı. Burasının üstü kapanacak ve o kirli görsel oradan kalkacak denilmişti. Büyükşehir Belediye Başkanımıza buradaki emek ve gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. O alanı kapatarak Ünye’nin en azından mahcubiyet yaşayacağı bir durumu ortadan kaldırılmasına vesile oldu” diye konuştu. 

BAŞKAN TAVLI, “OSB MESELESİ DÖNEMİMİZDE ÇÖZÜLDÜ”

         Ünye’nin 40 yıldır çözülemeyen OSB sorununun da çözüme kavuşturularak fabrikaların yükseldiğini ifade eden Başkan Tavlı, “Ünye’nin çözülemeyen OSB meselesini dönemimizde çözeceğiz demiştik. İlçe başkanlarımız ve değerli büyüklerimizin destekleri ile Sanayici İş insanlarımızla birlikte 40 yıldır konuşulun OSB sorununu da çözdük. Bugün iki fabrikanın faaliyetini sürdürdüğü yakın zamanda kurulacak fabrikalarla bölge insanına istihdam sağlanacak OSB artık Ünye’mizin ekonomisine güç katacak. Her verdiğimiz sözü başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere sağladığı imkanlarla ve değerli siyasi büyüklerimizle şükürler olsun hayata geçirme noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik” dedi.

BAŞKAN ALPARSLAN, “ÜNYE SERBEST BÖLGEYE KAVUŞTU”

         AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise konuşmasında hükümet yatırımlarına değinerek Ünye’nin daha güzel yerlere geleceğini ifade etti. Başkan Alparslan serbest bölge ile ilgili ise şöyle konuştu; “Cumhurbaşkanımız Ünye’deki serbest bölgenin kararnamesini imzaladı. Ünye’ye de serbest bölge kazandırılmış oldu. Akkuş-Niksar yolunun yapılmasıyla da Ünye’miz güzel yerlere gelecektir. Bununla ilgili de bazı yolda çalışmaların durduğuna dair söylentiler var. Yüklenici firma ile yapılan sözleşmede kış mevsiminde çalışma olmayacağı maddesi de yer alıyor. Bu nedenle projede herhangi bir sorun yok.”

         AK Parti Ünye İlçe Eski Başkanı Kenan Selim Argan ve Mahalle Muhtarı Nuri Güney de yaptıkları konuşmalarda hizmetlerinden dolayı Başkan Tavlı’ya teşekkür ettiler.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız