HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe Saat: 15:52

YILMAZ'DAN YOĞUN TEMPO

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz,  Altınordu ilçesinde bulunan Ordu Şehirlerarası Otobüs terminali ve ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. İlk ziyaretini O
YILMAZ'DAN YOĞUN TEMPO

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz,  Altınordu ilçesinde bulunan Ordu Şehirlerarası Otobüs terminali ve ilçe merkezindeki esnafları ziyaret etti. İlk ziyaretini Ordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yapan Yılmaz, esnafların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Aynı zamanda, şehirlerarası yolculuk yapacak vatandaşları ile sohbet etti.
İNŞAAT ÇALIŞMALARI ENVER YILMAZ DÖNEMİNDE BAŞLADI
         Terminal ziyareti sonrası sosyal medya hesabından açıklama yapan Yılmaz, "Toplam 22 bin metrekarelik alan üzerine projelendirilen ve kendi elektiriğini üreten modern terminalin temellerini de biz atmıştık.
         Terminalde işletme sahipleri ile sohbet ederek, bol kazançlar diledik. Seyahat etmeye hazırlanan vatandaşlarımıza iyi yolculuklar diledik.
         Temaslarımız sırasında üzülerek gördüm ki Türkiye'nin her yerinden otobüsle gelen vatandaşların ilk uğradığı yer olan terminale, mevcut belediye başkanı, açıldıktan sonra bir kez olsun uğramamış. Vatandaşların sorunlarını dinlememiş. Varsın onlar yarın yokmuşçasına çalıp oynamaya devam etsinler. Hiç merak etmeyin, bu çarpık düzeninin bitmesine, çok az kaldı" ifadelerine yer verdi.
İLÇE MERKEZİNDE ESNAF ZİYARETLERİNDE BULUNDU
         Enver Yılmaz, Yeni Otogar ziyareti sonrasında Orsan Mevkiinde ve ilçe merkezinde esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretleri sırasında, bölgedeki ticari faaliyetler hakkında bilgi aldı ve esnafların beklentilerini öğrendi.
ÇAMSAN YÖNETİCİLERİ VE İŞÇİLERLE BULUŞTU
         Enver Yılmaz, Avrupa’nın 4. büyük fabrikası unvanına sahip Çamsan A.Ş'ye de ziyaret gerçekleştirdi. Fabrika  yöneticileriyle bir araya gelerek Ordu'nun sanayi potansiyeli hakkında görüş alışverişinde bulundu ve fabrikanın bölge ekonomisine katkıları hakkında bilgi aldı.

Anahtar Kelimeler : YILMAZ'DAN, YOĞUN, TEMPO

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız