HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe Saat: 16:43

“BİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”

Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.
“BİZE DÜŞEN NE VARSA YAPMAYA HAZIRIZ”

Ordu Valisi Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan aileleri ziyaret etmeye devam ediyor.

         İlk ziyaretini Altınordu İlçemizin Karşıyaka ve Durugöl mahallesinde ikamet eden 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekât Daire Başkanlığı'na yapılan saldırıda şehit olan Özel Harekât Polisi Birol Yavuz'un ailesi ile 22 Nisan 1996 tarihinde Bingöl'ün Genç ilçesinde teröristlerle girilen silahlı çatışmada şehit olan Polis Memuru Tufan Erkut’un eşi Tülin Erkut’a gerçekleştiren Vali Erol, şehit ailelerinin acısını paylaştı, her zaman yanlarında olduklarının altını çizdi.

         Şehit Özel Harekât Polisi Birol Yavuz’un eşi Hatice Yavuz ile Şehit Polis Memuru Tufan Erkut’un eşi Tülin Erkut, ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduklarını söyleyerek, Vali Muammer Erol’a teşekkür ettiler.

         Vali Erol, daha sonra Karşıyaka mahallesinde yaşayan Derya Keskin, Semra Bekdemir ile Durugöl mahallesinde ikamet eden engelli 26 yaşındaki Metin Yağız Karagöl adlı vatandaşları da evlerinde ziyaret etti.

         Vali Muammer Erol, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yardımların yapıldığı engelli 30 yaşındaki Derya Keskin ve bakımını gerçekleştiren anne Songül Keskin, Semra Bekdemir ile engelli Metin Yağız Karagöl ve ailesine herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.

         Vatandaşların sıkıntı ve taleplerini de dinleyen ve “Bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” diyen Vali Erol, ailelerin sıkıntılarının giderilmesi için beraberinde bulunan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’a talimat verdi.  

         Ziyaretlerden dolayı Vali Muammer Erol’a teşekkür eden aileler, ”Sayın Valim Allah yolunuzu açık  eylesin. Rabbim sizi kazadan, beladan korusun. Ziyaretinizle bizleri çok memnun ettiniz” diyerek, dualarını eksik etmediler.

Anahtar Kelimeler : “BİZE, DÜŞEN, NE, VARSA, YAPMAYA, HAZIRIZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız