HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
2 Mart 2024 Cumartesi Saat: 13:09

HIRSIZ YAKAYI ELE VERDİ

Fatsa’da bir evden eşya ve kredi kartı çalan bir kişi yakalandı. Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 24 Şubat 2024 tarihinde Fatsa ilçesi Yassıtaş Mahallesinde 3 “Evden Hırsızlık”, 1 ‘‘Konut Dokunulmazlığını İh
HIRSIZ YAKAYI ELE VERDİ

Fatsa’da bir evden eşya ve kredi kartı çalan bir kişi yakalandı. Ordu İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanında 24 Şubat 2024 tarihinde Fatsa ilçesi Yassıtaş Mahallesinde 3 “Evden Hırsızlık”, 1 ‘‘Konut Dokunulmazlığını İhlal’’, 1 ‘‘Banka veya Kredi Kartlarının Kötüye Kullanılması’’ ve 1 ‘‘Suç Eşyasını Satın Alma veya Kabul Etme’’ olayı meydana geldi.

         Olayların aydınlatılmasına yönelik; Fatsa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Ordu İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarmanın Dedektifleri olan Jandarma Suç Araştırma (JASAT) ve Asayiş Timleri tarafından yapılan kapsamlı araştırmalar neticesinde olayları gerçekleştiren şüphelinin S.A. (36/E) isimli firari şahıs olduğu tespit etti. Şüpheli şahıs  yakalanarak gözaltına alındı.

         Devam eden soruşturma kapsamında hırsızlığa konu 4 adet televizyon ve 1 adet kredi kartı ele geçirilerek müştekilere teslim edildi.

         Meydana gelen olaylarla ilgili S.A. (36/E) isimli şüphelinin adli makamlara sevk edilmesinin ardından tutuklanarak Ünye M Tipi K.C.İ.K.’na teslim edildi.

         Bu arada Hırsızlığa konu eşyaları satın alan F.C. (38/E) isimli şahsa ise ‘‘Suç Eşyasını Satın Alma veya Kabul Etme’’ suçundan da adli işlem yapıldı.

 

Anahtar Kelimeler : HIRSIZ, YAKAYI, ELE, VERDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız