HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 13:53

ŞEYHOĞLU: TOPU TACI ATMAYALIM!

Türk Eğitim Sen Ordu İl Başkanı Metin Şeyhoğlu, öğretmenlerin kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak, mesleki gelişimlerini desteklemek ve motivasyonlarını yükseltmek için gerekli tedbirleri almanın kamu yönetiminin yükümlülüğ
ŞEYHOĞLU: TOPU TACI ATMAYALIM!

Türk Eğitim Sen Ordu İl Başkanı Metin Şeyhoğlu, öğretmenlerin kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak, mesleki gelişimlerini desteklemek ve motivasyonlarını yükseltmek için gerekli tedbirleri almanın kamu yönetiminin yükümlülüğü olduğunu söyleyerek, bu sorumluluğun birtakım protokollerle dışarıdan yapılarak ihale edilmesinin topu tacı atmak olduğunu belirtti.

Şeyhoğlu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Hiç şüphesiz eğitimin asli unsuru ve taşıyıcı kolonu öğretmendir. Bu itibarla, daha iyi bir eğitim hizmeti için yatırım yapılması gereken temel faktör öğretmendir.

Sadece öğretmen yetiştirme sürecinde değil, meslek hayatı süresince de öğretmenlerimizin kendilerini geliştirebilmeleri için tüm imkanlar seferber edilmelidir” dedi.

Başkan Şeyhoğlu, açıklamasının devamında ise; “Tabiidir ki, öğretmenlerimiz kendilerini geliştirme motivasyonunu kazanırsa sınıftaki performansları artacaktır. Ancak şu husus gözden kaçırılmamalıdır: Öğretmenlerimizin kendilerini değerli hissetmelerini sağlamak, mesleki gelişimlerini desteklemek ve motivasyonlarını yükseltmek için gerekli tedbirleri almak, başta MEB olmak üzere, kamu yönetiminin yükümlülüğüdür.

Bu sorumluluğun, bir takım protokollerle, dışarıdan yapılara ihale edilmesi “topu taca atmaktır.” Ve daha da önemlisi, böylesi tasarruflar, eğitim fakültelerimizi ve MEB’in birikimini yetersiz görmek anlamına gelir ki, bu da düpedüz hakarettir. Velhasıl; herkes işini yapacak!” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : ŞEYHOĞLU:, TOPU, TACI, ATMAYALIM!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız