HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 13:55

AYBASTI BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Aybastı ziyareti oldukça coşkulu geçti. İlçe girişinde sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Güler, seçim o
AYBASTI BÖYLE COŞKU GÖRMEDİ!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in Aybastı ziyareti oldukça coşkulu geçti. İlçe girişinde sevgi gösterileriyle karşılaşan Başkan Güler, seçim otobüsünün önünde toplanan kalabalığa konuşma yapınca ziyaret mitinge dönüştü.

            İlçe girişinde davul-zurna, şarkılarla ve tezahüratlarla karşılanan Başkan Güler, Aybastı Belediyesi’ni ziyaretinin ardından SKM açılışına geçti. Burada toplanan kalabalığa seslenmek için seçim otobüsünün üzerine çıkan Başkan Güler’in konuşması mitinge dönüştü. Aybastılıların sevgi gösterileri altında konuşmasına başlayan Başkan Güler’in sözleri sık sık ‘Aybastı seninle gurur duyuyor’ sloganlarıyla kesildi.  

“BİZİM İMZAMIZ GÜÇLÜ İMZADIR”

            Yeni dönemde Aybastı’ya hizmet yağdıracakları sözünü veren Başkan Güler, “Geçtiğimiz dönemde çok hizmetleri birlikte yaptık. Şimdi inşallah İzzet kardeşimle çok çok daha iyilerini birlikte yapacağız ve Aybastı'ya hizmetlere devam edeceğiz. Bununla ilgili İzzet kardeşim ne dediyse altına imza atıyorum. Bizim imzamız güçlü imzadır. Önce onun imzası, sonra benim imzam, peşinden de Cumhurbaşkanımızın imzası. Dolayısıyla Allah bizi inşallah mahcup etmeyecek. İnşallah sizlerle beraber hizmetleri buraya yağdırıp sizin yüzünüzü güldüreceğiz” dedi.

“İŞTE MUTLULUĞUN RESMİ”

            Konuşması sık sık coşkulu tezahüratlarla kesilen Başkan Güler, “İşte mutluluğun resmi bu” diyerek sözlerine şöyle devam etti: “31 Mart günü 20’de 20 hedefiyle mazlum ülkelere mesaj vereceğiz. Bütün dünya üniversiteleri buradaki başarıyı araştırıyor. 20 küsur senedir hiç oyu azalmadan artan bu sevgi nereden geliyor diye. Şimdi bir de bu sevginin pekişmiş hali var. Bu da Milliyetçi Hareket Partimizle olan Cumhur İttifakı.

            Bir tarafta dünya liderimiz bir tarafta Bilge Başkan Devlet Bahçeli Bey. Bir tarafta Ak Gençlik, bir tarafta Ülkü Ocakları. İşte bu mutluluğun pekişmiş resmi. Bu resmi çizen iki büyük ressama buradan saygılar, sevgiler sunuyoruz ve en iyi cevabı da en iyi mesajı da 31 Mart akşamı inşallah vereceğiz.  Bu mesaj sadece 20 belediyenin kazanılması ya da 20'de 20 yapmak değil. Aynı zamanda mazlum ülkelere bir mesaj olacak.” diye konuştu.

“TEHDİT DİLİYLE, KAVGAYLA, DÖVÜŞLE, BELEDİYECİLİK OLMAZ”

            Kavga ve tehdit diliyle belediyecilik yapılamayacağını söyleyen Başkan Güler, şöyle konuştu: “Önümüzde bir Bolaman projesi var. 120 milyon dolarlık. Aybastı çok önemli bir pay alacak ve aynı zamanda altyapısıyla birlikte, tarımına, hayvancılığına ağırlık verecek. Bende nasip olursa, buraya süt ürünleriyle ilgili, bir organize sanayi kurmayı düşünüyoruz.

           Çünkü tarım, hayvancılık olmadan kalkınma olmaz. Dünyanın meselesi gıda güvenliği. Gıda güvenliği çok önemli. Doğduğu yerde doymak çok önemli. Bunları anlamayanlara da öğreteceğiz. Tehdit diliyle, kavgayla, dövüşle, belediyecilik olmaz. Biz sevgiyi büyüteceğiz” dedi.

Anahtar Kelimeler : AYBASTI, BÖYLE, COŞKU, GÖRMEDİ!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız