HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:46

HİZMETLERİYLE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR!

Görev süresi boyunca kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla şehrin her sokağına her köşesine ve her insanın hayatına dokunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hemşehrilerinin hayır d
HİZMETLERİYLE YÜZLERİ GÜLDÜRÜYOR!

Görev süresi boyunca kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla şehrin her sokağına her köşesine ve her insanın hayatına dokunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hemşehrilerinin hayır dualarını almaya devam ediyor.

         Başkan Aşkın Tören’in “Bütün şehir eşit hizmet” ilkesiyle sahilin sıfır noktasından kırsalın en yüksek rakımına kadar ulaşan hizmet seferberliği ile kent merkezinde kendini hissettiren modern değişim ve dönüşümün yanı sıra, kırsal da yılların beklentilerine ve özlemlerine son veriliyor.

 AYDINLIK MAHALLESİ DE RAHAT BİR NEFES ALDI

         Başkan Aşkın Tören’in kent merkezinde hayata geçirdiği dev altyapı ve üstyapı yatırımlarının yanı sıra kırsal mahallelerde özellikle 72 mahalleyi kapsayan beton yol ve asfalt çalışmaları da vatandaşlardan büyük takdir topladı.

         Aydınlık mahallesinde yapılan beton ve asfalt çalışmaları da mahalle sakinlerinin yüzlerini güldürdü. Aydınlık Mahallesi Kelyol Sokakta beton, Aktaş Sokakta da yapılan asfalt çalışmasıyla ulaşım güvenli, konforlu ve standardı yüksek bir yapıya kavuşturuldu.

         Yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri “Allah razı olsun Aşkın başkanımızdan. Gerçekten görülmemiş hizmetler aldık. Bu hizmetlerin üzerine dua ve teşekkür etmekten başka denilecek bir şey yok” sözleriyle Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler.

BAŞKAN TÖREN “BİZİM GÜNDEMİMİZ YALNIZ HİZMET”

         Laf değil hizmet üretiyoruz diyen Başkan Tören “bizim tek bir gündemimiz var. O da şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet. Bu şiarla gece gündüz demeden çalışarak hemşehrilerimizi beklenen ve özlenen hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz.  Yaptığımız hizmetler ve dokunduğumuz gönüller en büyük gücümüz. Çok kıymetli hemşehrilerimizin bize olan güvenleri ve teveccühleri çalışma azmimizi daha da perçinliyor. İnşallah yeni dönemde de bu güvene layık olmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler : HİZMETLERİYLE, YÜZLERİ, GÜLDÜRÜYOR!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız