HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:58

VALİ EROL, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, bugünkü programına Altınordu ilçemizin Akyazı mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek başladı.
VALİ EROL, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRYOR

Ordu Valisi Muammer Erol, bugünkü programına Altınordu ilçemizin Akyazı mahallesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek başladı.
         Beraberinde, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne giden Vali Muammer Erol, Okul Müdürü Murat Gümüş, Müdür Yardımcıları Mehmet Demir, Nuran Aksu tarafından karşılandı.

         Okulun, 5/A ve 5/B sınıflarını ziyaret eden Vali Muammer Erol, Okul Müdürü Murat Gümüş’ten detaylı bilgi aldı ve öğrencilerle yakından ilgilendi.
         Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Erol, öğrencilere başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulundu.
         Daha sonra öğretmenler odasında, okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Vali Muammer Erol, “Varlığıyla övündüğümüz değerli eğitim neferlerimizle bir arada olalım istedik. Bizim konuşmamızdan ziyade sizleri dinlemek isteriz. Bizim bilmemiz gereken veya bize iletmek istediğiniz bir husus var mı?” diye sordu.
         Öğrencilerin geleceğe iyi hazırlanmasında öğretmenlere büyük görev düştüğünü ifade eden Vali Erol, “Sizlere güveniyoruz. Ülkemizin geleceği olan evlatlarımızı, çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştiriyorsunuz. Emeklerinize sağlık. Allah işlerinizi kolay kılsın” diye konuştu.
         “Okulumuzu ve bizleri ziyaret etmenizden ziyadesiyle mutlu olduk” diyen öğretmenler, “Bizlere moral ve motivasyon başta olmak üzere her türlü desteği veriyorsunuz. Çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.
         İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu da , “Bu okulumuzda gayretli ve başarılı bir kadro var. Okulumuz, akademik başarısının yanında sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda da son derece başarılı bir okulumuz” dedi.

Anahtar Kelimeler : VALİ, EROL, ZİYARETLERİNİ, SÜRDÜRYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız